Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Stick Figure Badminton 2
sponzorované odkazy

Stick Figure Badminton 2

Hrajete online hru Stick Figure Badminton 2

V této skvělé hře budete hrát badminton se sportovci, které si samí vyberete. Vaším úkolem je nasbírat co největší skóre a dostat se dále. Můžete také hrát pouze se strojem, ale to je velmi jednoduché.

ovládání hry Stick Figure Badminton 2

Klávesnice • 3.26 MB • 231x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Triathlon - trojboj
Sport - 16x
Ve sportovní hře Triathlon se snažte předvést jako správní sportovci. Ve třech disciplínách půjde o dobrý postřeh a hlavně o sehranost vašich prstů na klávesnici. Nejprve si skočíte z můstku, potom si zaplavete a nakonec si dáte běh přes překážky. Ovládání je hezky znázorněno přímo ve hře.
Tennis Champions
Sport - 27x
Bravurně zpracovaný online tenis ve flashi. Oblékněte si slušivý dres a hurá na centrální dvorec, kde se právě začíná s tenisovým turnajem. Podaří se vám díky vaší šikovnosti porazit všechny své soupeře?
Toto and Sisi Play Tennis
Sport - 39x
Toto a Sisi se dnes vydali na tenisové kurty, kde si chtějí užít pěknou dávku sportovní zábavy. Přidejte se k nim a otestujte své tenisové schopnosti. Ukažte nové triky a smeče.
Super Slugger
Sport - 31x
Luxusní sportovní herní pecka. Zahrajte si na mistra baseballu a pokuste se odpálit míček co nejdále a co největší silou. Dobře se soustřeďte, sledujte míček a ve správný moment jej odpalte. Bude to homerun?
Ben10 - Bakugan Fight
Sport - 32x
Pěkně udělaná sportovní hra, ve které si zaboxujete s oblíbenými postavičkami Bakugan a Ben10. Hra má velmi dobrou grafiku a hraje se opravdu skvěle. Dokážete zvítězit i nad nejsilnějším soupeřem?
Free Kick Madness
Sport - 33x
V této hře si zahrajete na fotbalového útočníka, který se snaží ve svých 20 pokusech nastřílet co nejvíce gólů. S každým golem, který dáte soupeři přibude jeden obránce, který vám bude snažení znepříjemňovat.
Pro Urban Trial
Sport - 35x
Další z plejády nekonečných her s motorkama, se kterými budete překonávat zapeklité překážky. Pokuste se zdolat všechny překážky a dojet na konec v co nejlepším čase. Hra se skvělou grafikou a hratelností.
Sports Heads Tennis
Sport - 35x
Herní série Sports Head se zabývá různými sporty a ani tenis nezůstává v pozadí. Vezmete si tedy opět na starost osudy jedné hlavy, která se snaží porazit svého soupeře. Ve hře se nachází několik světových hráčů, jimž byla zdeformována jména, ale pokud budete hledat, jistě najdete i českého zástupce - Tomáše Berdycha. Též objevujte, jaké možnosti nabízí bonusy.
Minigolf
Sport - 112x
Zahrajte si minigolf a pobavte se u této skvělé hry. Ze začátku se Vám budou zdát dráhy lehké, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a do jakého kola se dokážete probojovat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Tennis Master
Sport - 28x
V této online hře se dostanete na tenisový kurt, kde sehrajete zápas své kariery. Nastavte si svou raketu podle typu protivníka. Pokuste se porážet jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak tenisový pohár.
Risky Rider 5
Sport - 33x
Jedete na motorce a vaším úkolem je dělat různé triky. Musíte dosáhnout nějakého cílového skóre. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nespadli, protoŽe to byste museli úroveň opakovat.
Disco Bowling
Sport - 48x
Máte rádi bowling? Tak to se u této hry určitě pobavíte. V této ne zrovna složité hře je Vašim úkolem shodit všechny kuželky, které máte na své hrací dráze. Chce to namířit určit sílu letu a poté už jen doufat, že to bylo správně a že nezůstane stát ani jedna kuželka.
Mini High Golf - golf v oblacích
Sport - 28x
Mini high golf je milá flashová hra představující golf v trochu jiných podmínkách než je obvyklé. Vaším úkolem je dostat míček na green...
Bike Mania 2 - na motorce přes překážky
Sport - 11x
V parádní superhře Bike Mania 2 máte pouze jeden, ale zato pekelně těžký úkol - překonat všechny překážky, které stojí v cestě před vaší motorkou. Osedlejte svoji výkonnou motorku a vyzkoušejte své schopnosti. Budete potřebovat skvělý postřeh a uvažování. Motorku ovládáte šipkama nahoru/dolů, rovnováhu pak šipkama vlevo/vpravo.
Panda Golf 2
Sport - 32x
Panda Golf 2 je velice jednoduchá, ale také skvěle hratelná minihra. Jedná se o jistou podobu golfu. V každé úrovni musíte míček dostat do jamky s co nejmenším počtem úderů. Jak se provádějí samotné údery do míčku, je pěkně zobrazeno v nápovědě.