Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Stick Figure Badminton 2
sponzorované odkazy

Stick Figure Badminton 2

Hrajete online hru Stick Figure Badminton 2

V této skvělé hře budete hrát badminton se sportovci, které si samí vyberete. Vaším úkolem je nasbírat co největší skóre a dostat se dále. Můžete také hrát pouze se strojem, ale to je velmi jednoduché.

ovládání hry Stick Figure Badminton 2

Klávesnice • 3.26 MB • 155x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Crazy Pool 2 - bláznivý kulečník
Sport - 36x
Crazy Pool je trochu netradiční kulečník. Se skutečným kulečníkem toho nemá moc společného, snad jen stejný kopec zábavy. Tahle minihra je dost návyková:).
Backyard Sports
Sport - 29x
Pěkná sportovní super hra, ve které si na dvorku za vaším domem zahrajete baseball. Náš hrdina touží po kariéře profesionálního hráče baseballu, nejprve se však musí zdokonalit a vypracovat se tvrdým tréninkem. Pokuste se například odpálit homerun.
Bike Mania 2 - na motorce přes překážky
Sport - 10x
V parádní superhře Bike Mania 2 máte pouze jeden, ale zato pekelně těžký úkol - překonat všechny překážky, které stojí v cestě před vaší motorkou. Osedlejte svoji výkonnou motorku a vyzkoušejte své schopnosti. Budete potřebovat skvělý postřeh a uvažování. Motorku ovládáte šipkama nahoru/dolů, rovnováhu pak šipkama vlevo/vpravo.
Mercedes Drift
Sport - 27x
Budete jistě se mnou souhlasit, že nový mercedes by se měl nějak využít, a že ho nechávat stát v garáži je škoda. Pojďme ho projet na čerstvém sněhu, a dokázat světu jak jsme dobří v driftování!
Flash Lane Bowling
Sport - 480x
Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.
Trampoline - zaskákejte si
Sport - 174x
Zaskákejte si na trampolíně v této pěkné superhře. Ze začátku doporučuju projít všechny lekce tutoriálu. Poté budete skákat jako šampioni. Hra Trampoline se ovládá mezerníkem a šipkama.
Football Kicks
Sport - 20x
Pěkná fotbalová webhra, ve které na vás čeká exekuce trestných kopů. Velmi pečlivě zvažte sílu a úhel kopu a snažte se vstřelit gól. Podaří se vám s vaším týmem zdolat všechny soupeře a zvítězit na mistrovství?
Skateboy - triky na skateboardu
Sport - 21x
Zajezděte si na skejtu ve online hře Skateboy. Klávesami 1-9 volíte různé triky, za které dostáváte body. Mezerníkem skáčete a šipkama vlevo/vpravo se rozjedete. Pokud se chcete otočit, tak stiskněte šipku nahoru a mezerník.
King of skeleton
Sport - 21x
King of skeleton je hra pro milovníky rychlosti a větru svištícího v uších. Budete se prohánět na svých bobech na ledové sjezdecké dráze a snažit se nejlépe vybírat zatáčky. Sbírejte mazivo pro lepší skluz.
Baseball Smash
Sport - 30x
Sportovní online hra plná vtipu, příjemné grafiky a velké porce hratelnosti. Zahrajte si baseball a snažte se odpalovat všechny letící míčky. Pro posun do další úrovně musíte odpálit určitý počet míčků a získat patřičný počet bodů.
Sports Heads Ice Hockey
Sport - 39x
Herní série Sports Heads si vzala na paškál již celou řadu oblíbených sportů, nicméně jeden z nejoblíbenějších stále chyběl. To se ale nyní mění a můžete si s malými hlavami zahrát i lední hokej. Zahrát si můžete proti celé řadě slavných, i když zkomolených, hokejových jmen. Sbírejte bonusy a vyhrávejte.
BMX Backflips
Sport - 18x
Pěkná závodní online hra s bmx kolem. V každé úrovni budete mít určitý úkol a ten musíte splnit. Vždy jde o nějaký trik, takže budete potřebovat rychlý postřeh a nemalý díl talentu. Podaří se vám tuto super hru dohrát až do konce?
Sports Heads Basketball
Sport - 24x
Chcete-li si vyzkoušet netradiční verzi basketbalu, pak tou pravou volbou je právě hra Sports Heads Basketball. Dostanete na starost hlavičku, která se snaží porazit protivníka a trefuje se do koše. Ve hře se vyskytuje celá řada poměrně zajímavých bonusů, které se pokoušejte získat a využívat ve svůj prospěch.
Powergolf
Sport - 24x
V této hře si zahrajete golf, u kterého se nudit určitě nebudete. Ve hře najdete mnoho netradičních překážek, se kterými se budete muset vypořádat, ale také se dočkáte bonusů, které Vám jistě pomohou. Dokážete se trefit do jamky?
Motocross FMX
Sport - 15x
Motocross FMX je vydařená superhra, kterou si nepochybně oblíbíte. Na několika záludných tratích musíte nejen zdolat překážky, ale hlavně předvést vaše akrobatické umění na motorce. Jednotlivé triky volíte čísly na klávesnici (+ěščřžý).