Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Burglar Hunt
sponzorované odkazy

Burglar Hunt

Hrajete online hru Burglar Hunt

Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!

ovládání hry Burglar Hunt

Myš • 0.9 MB • 254x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hungry Ducks
Ostatní - 39x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.
Crazy Soldier
Ostatní - 507x
Máme tady velice super hru, kde budete muset sestřelit pár překážek, abyste dokázali zničit armádní vojska. Pokud budete chtít postoupit do dalších úrovní, tak je opravdu zapotřebí tyto vojáky zabít.
Turkey Xmas Fling
Ostatní - 18x
Jak daleko dokážete doletět s vánočním krocanem? Cestou ve vzduchu sbírejte kukuřici a bonbóny, ale vyhýbejte se sněhovým koulím. Po dopadu můžete natrefit na 17 různých vtipných překvapení...
Copter
Ostatní - 28x
Luxusní návykovka, ve které ovládáte malou helikoptéru v bludišti. Vaším úkolem ve hře Copter je doletět co nejdále a ani jednou nenarazit do překážky. I jediná srážka totiž znamená konec hry. Vrtulník se ovládá klikáním myši.
3 Pandas
Ostatní - 42x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.
Bomb Transport 2
Ostatní - 17x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Ship Loader
Ostatní - 27x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Jumping Bananas 2
Ostatní - 225x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
Dog catch
Ostatní - 223x
V této skvělé hře se převtělíte do psa, který musí chytit co nejvíce předmětů, které mu létají kolem hlavy ze všech stran. Dávejte si pozor, aby Vás netrefil ozubený talíř nebo granát. Kolik předmětů dokážete nasbírat záleží jen na Vás?
The Paint Gunner
Ostatní - 43x
Střílejte pod sebe barvičkami, které vám dodají sílu při skocích nebo když budete skákat. Snažte se těchto barviček moc nevypotřebovat a doběhnout do cíle, za co nejlepší čas. Při každém opuštění úrovně musíte barvy odevzdat.
Fancy Wizard
Ostatní - 32x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Ben 10 Mafia Hunter
Ostatní - 36x
Hrajete za Bena, který musí zneškodnit veškeré nepřátele, kteří se před vámi objevují. Dávejte si proto velký pozor, abyste se třeba nesrazili s protijedoucím autem. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Tech and Magic
Ostatní - 18x
Vaším úkolem je zabránit v průchodu nepřátelských vojsk na vaší základnu. S vaším čarodějem budete muset ničit tyto nepřátele. Můžete použít i jiné schopnosti, které tyto nepřátele ihned zabijí.
Kámen nůžky papír
Ostatní - 69x
Tuto hru známe všichni z našeho dětství. Klasika "Kámen-Nůžky-Papír" provázela každého z nás. V této online hře si můžete virtuálně zavzpomínat. Hrajete proti počítači, pravidla jsou předpokládám každému naprosto jasná :).
Pillage the Village
Ostatní - 14x
Pillage the Village je hra spíše na odreagování od každodenního stresu. Dostanete totiž k dispozici svojí vlastní vesničku, kterou můžete podle libosti zlikvidovat. Za každého zabitého vesničana navíc získáte peníze. Vesničany vyhazujete do vzduchu, čímž je likvidujete. Postupem času se ale obtížnost rapidně zvyšuje.