Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Burglar Hunt
sponzorované odkazy

Burglar Hunt

Hrajete online hru Burglar Hunt

Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!

ovládání hry Burglar Hunt

Myš • 0.9 MB • 1616x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Parking Perfection 2 - cvičte parkování
Ostatní - 29x
Minihra Parking Perfection 2 před vás klade jediný úkol - zaparkujte váš vůz přesně na parkovací místo. Hra vyžaduje opravdu pevné nervy a cit pro přesnost. Pokud narazíte do jiných aut, nebo vám uběhne časový limit, tak pro vás hra končí.
Truck Loader 3
Ostatní - 34x
Truck Loader 3 je nejnovějším pokračováním velmi oblíbené super hry. Tentokrát náš žlutý hrdina narazí na nové výzvy v 30 extrémně vzrušujících herních úrovních. Expludující krabice, rampy a nechybí ani malé překvapení - basketbalová minihra.
Tornado Button Smashing
Ostatní - 31x
Superhra Tornado Button Smashing vtrhla mezi online hry jako tornádo, a to doslova. Vaším úkolem je totiž řídit tornádo a v časovém limitu zničit celé město. Pokud zničíte auta, stromy a stany, tak získáte bonusy. Stejně tak za policejní auto. Hra se spouští stisknutím "1". Tornádo ovládáte šipkama, klávesou ENTER přidáváte sílu.
Christmas Bike Trip
Ostatní - 752x
Jeďte s tímto Santou na motorce přes hory sněhu a pokuste se udržet balanc při překonávaní překážek. Posbírejte všechny dárečky, které jsou po cestě porozházený a vyhrajte!
Orb
Ostatní - 34x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Pappas Pizza - podnikání v pizzerii
Ostatní - 283x
Máte rádi pizzu? A přemýšleli jste někdy nad tím, jak se taková pizza dělá a kolik zabere práce? V této hře Pappas Pizza si můžete vyzkoušet provoz jedné rodinné pizzerie. Vždy musíte co nejrychleji připravit pizzu podle zadané objednávky.
Chubby Hamster
Ostatní - 72x
Pěkná úniková online hra s křečkem, který by rád zdrhl z klícky. Pomůžete mu? K útěku budete potřebovat najít správný postup, což znamená klikání na předměty a hledání souvislostí, které by vám mohli pomoci.
Funny Girlfriend
Ostatní - 31x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
Cats N Fish
Ostatní - 35x
Dostaňte tuto kočičku do krabice, kde jsou všechny ryby. Vaší prací je nakrmit tuto kočičku těmito rybami. Tak se do toho dejte a posbírejte co nejvíce ryb. Pokuste se dostat do krabice plných ryb.
Kings Game
Ostatní - 44x
Vaším úkolem je sestřelit nepřátelské stanoviště a shodit veškeré nepřátele. Nastavte si úhel odpalu a také jeho sílu. Tak se do toho dejte a nasbírejte co největší skóre. Hra má několik úrovní.
Jumping Bananas 2
Ostatní - 229x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
The King of The Sky
Ostatní - 621x
V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..
Youda Camper
Ostatní - 41x
Každý jistě zná různé budovatelské hry - například vystavět co nejsilnější vesmírnou základnu či vojenské sídlo. V téhle hře nebudete mít až takové ambice, ale i přesto vaše snaha bude prospěšná ostatním - budete totiž stavět Kempingové centrum. Výtečná Youda hra je také Survivor 2. Rozhodně zkuste.
Nightmare Runner
Ostatní - 496x
Pokuste se v této hře doběhnout s touto noční můrou na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nezabili. Proti vám poběží několik nepřátelských jednotek, tak si dávejte pozor, aby vás nezabili.
Hungry Ducks
Ostatní - 40x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.