Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Burglar Hunt
sponzorované odkazy

Burglar Hunt

Hrajete online hru Burglar Hunt

Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!

ovládání hry Burglar Hunt

Myš • 0.9 MB • 171x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Sim Lemonade Millionaire
Ostatní - 46x
Staňte se milionářem v této online hře. Sice to budou peníze jen virtuální, ale zábava jistojistě skutečná. Budete provozovat malý stánek s limonádou a snažit se vydělat co nejvíce peněz. Nebude to ale tak jednoduché.
Tower Bloxx
Ostatní - 20x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
Nerdy Nom Nom
Ostatní - 17x
Nastavte dělo tak, abyste vystřelili tyhle lidi pro hamburgery. Snažte se sníst všechny hamburgery v této super hře a dostat se tak do nebe, kde jich budete mít požehnaně. Čeká vás dlouhá cesta.
Carl the Chef
Ostatní - 29x
Carl je šéfkuchařem v luxusní restauraci. Nyní je na vás, abyste mu pomohli najít cestu ke královskému obědu v této překrásné luxusní restauraci plné jídla a nejrůznějších dobrůtek.
Fish tycoon
Ostatní - 11x
Pokud potřebujete nějakou blahodárnou a uklidňující činnost a doma nemáte akvárium, tak zkuste tuhle hru. Je to věrná simulace péče o rybky. Kupujete jim krmení příslušenství a celkově se o ně staráte.
Prison Throw - útěk z vězení
Ostatní - 35x
Hrdinou této online hry je vězeň, kterého napadla myšlenka, kterou zná asi hodně muklů. Ano, pomyslel na útěk. K tomu mu má posloužit katapult a hlavně váš odhad síly a směru, ve kterém vězně vystřelíte za svobodou. Pokud cestou sebere mobilní telefon, můžete mu na pomoc přivolat rakety (mezerníkem). Hru jsem zkusil a napoprvé jsem měl skóre kolem 71 000, což snad není nejhorší ;).
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 21x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
Weirdo Xmas
Ostatní - 21x
Sestřelte kanónem tyto monstra a posbírejte hvězdičky. Zachraňte tak vánoce! Určete si úhel odpalu a také jeho sílu. Snažte se tyto monstra odpálit pryč z úrovně. Tak se do toho pusťte.
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 31x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.
Pop It! 3D
Ostatní - 27x
Smíchejte relaxační ASMR zážitek s úžasným 3D prostředím a získáte perfektní hru pro stresové období - Pop It! 3D Hra je poměrně jednoduchá a samozřejmě relaxační. Vyberte si skvěle vypadající Pop It a praskněte všechny bubliny na jedné straně, abyste model otočili a pokračovali na druhé straně. Během hraní je šance najít v prasklých bublinách mince, za které můžete odemknout nové Pop Its! Cítíte se kreativní? Pohrajte si s různými barvami a motivy a vytvořte si vlastní dokonalý Pop It! Připravte se na pohodovou zábavu a dejte sbohem veškerému stresu!
Me and the Key
Ostatní - 25x
V této zajímavé hře, která je určená i pro děti máte jeden jediný úkol. Najít klíč v každém kole, do kterého se dostanete. Tato hra nepatří mezi nejtěžší, ale chce to pevné nervy. Takže ani chvíli neváhejte, pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Animal Raceway
Ostatní - 27x
Zajímavá online hra se zvířaty. Vaším úkolem je trénovat svěřené zvíře, aby vyhrálo sportovní ligu a mohlo společně s vámi utéct. Jste totiž uvězněni na opuštěném ostrově. Jaké zvíře si vyberete? Bude žralok rychlejší než jezevec?
Ufo joe
Ostatní - 21x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Havy Tow Truck 2
Ostatní - 30x
Pěkná gameska, ve které se stanete zaměstnancem odtahové služby. Jako první musíte nalézt cestu k vozidlu, které je nutno odtáhnout. Poté jej odtáhněte a cestou dodržujte dopravní předpisy, hlavně bacha na chodce.
Snot Put
Ostatní - 40x
Hodně chytlavá online hra. Vaším úkolem je vymrštit frk z nosu co nejdále. Zní to bláznivě? Ano, však to taky je bláznivá online hra. Při troše cviku dofrknete do vzdálenosti až přes 2000m.