Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Burglar Hunt
sponzorované odkazy

Burglar Hunt

Hrajete online hru Burglar Hunt

Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!

ovládání hry Burglar Hunt

Myš • 0.9 MB • 711x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 54x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 14x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Avalanche Climb
Ostatní - 24x
Tato propracovaná hra disponuje svou plynulostí a propracovaností.V roli živého obdelníku se budete snažit utéci před kapalinou, ketrá vás může zabít, tím že budete přezkakovat na čtverce různé velikosti.
hra v Unity3D
Farm Tractor Driver 3D
Ostatní - 40x
Patrně nejrozšířenějším herním žánrem v technologii Unity jsou různé 3d závodní a parkovací gamesky. V této hře budete řídit traktor a snažit se předejít nehodám. Budete muset plnit úkoly dříve než vám vyprší stanovený čas.
Chain reaction
Ostatní - 27x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.
Gravitee
Ostatní - 244x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
Mine Link
Ostatní - 21x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
Pimp my peugeot
Ostatní - 43x
Tahle hra je důkazem toho, že ne všechny autíčkové hry jsou pro kluky. Tady najdou hlavně vyžití všechny malé parádnice, protože je hra laděná spíše do holčičího stylu. Máte na výběr spoustu možností, jak vylepšit svoje vozidlo.
Pirate Launch
Ostatní - 212x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 12x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
Hot Dog Bush
Ostatní - 34x
Moc pěkná superhra, ve které se stanete prodejcem hotdogů na rušné třídě amerického velkoměsta. K vašemu stánku proudí hladoví kolemjdoucí, na vás je, abyste je obsloužili. Přesně podle jejich přání. Podaří se vám zbohatnout na prodeji hot dogů?
Jurassic Baby Care
Ostatní - 30x
Chtěli byste doma chovat malého dinosaura? Asi to nepůjde, že? Ale nevadí, můžete si péči o dinosauří mládě zkusit v této superhře. Dobře malého raubíře krmte, starejte se o jeho zdraví a aby byl stále spokojený.
Super Mario Flash
Ostatní - 44x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Swingers
Ostatní - 18x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.
Sitekick Factory
Ostatní - 26x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.