Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cards Wars
sponzorované odkazy

Cards Wars

Hrajete online hru Cards Wars

Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.

ovládání hry Cards Wars

Myš • 4.51 MB • 1148x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Berzerk Ball 2
Ostatní - 22x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Bomb Chain
Ostatní - 31x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
Road to Station 2
Ostatní - 54x
Jeďte s tímto vozidlem na mars a dostaňte se až do vesmírné stanice. Zničte ufo a posbírejte diamanty. Používejte šipky při ovládání tohoto mohutného automobilu, který má vpředu ozubené kolo.
Old West Escape
Ostatní - 22x
Cestujete přes poušt, protože se vám porouchalo auto. Nachodili jste se už několik kilometrů. Pokuste se naleznout nějakou pomoct. Tak se do toho dejte a hledejte někoho kdo vám pomůže dostat se pryč.
Cargo Retriever
Ostatní - 19x
Zahrajte si na řidiče kamionu, který má za úkol naložit bedny. Jezděte po městě a dobře sledujte okolí silnice, jestli se tam nenachází bedna s nákladem. Jsme zvědaví, zda se vám zadaří najít všechny bedny.
Bendito Machine 3
Ostatní - 515x
Podívejte se na animaci neznámé civilizace. Uvidíte zde dva kmeny, kteří proti sobě bojují a kteří ničí vše, co se jim nezdá být dost dobré. Je to velmi zajímavá animace. Na chuť si jistě přijde každý. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Kdo nakonec tento boj vyhraje?
Boom Town
Ostatní - 15x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Monster Hummer 2
Ostatní - 29x
Monster Hummer 2 je opět zpátky s novými úrovněmi. Jeďte přes překážky a nezastavujte se. Dokončete každou úroveň v této hře. Posbírejte veškeré mince, abyste měli body do skóre. Užijte si spoustu zábavy!
Magic Driver
Ostatní - 31x
Naneštěstí se vaše auto objevilo uprostřed dění halloweena. Doufáme, že vás tyto monstra nevystraší. Projeďte od startu až do cíle, přes revoluční sošky. Tak se do toho dejte v této super hře.
Bubble Dress Up
Ostatní - 52x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.
Unlimited Rescue
Ostatní - 32x
Obrovská vlna zničila vesnici a vaším úkolem je tyto lidi zachránit. Naložte veškeré vesničany na vaší loď. Dávejte si obrovský pozor, abyste nenarazili na kámen nebo se nedostali do pole elektrické sítě.
Boy
Ostatní - 1423x
Je to velice jednoduché ztratit se v tomto malém světě, ještě k tomu, když následujete tuto roztomilou kočičku. Jeďte na této tříkolce a pokuste se obnovit spravedlnost na tomto světě. Tak se do toho dejte.
Nuclear Eagle
Ostatní - 29x
Víme, že občas mají zvířata nedostatek jídla, a tak musí někdy sáhnout po lidech. V téhle hře to ale nebude žádný tygr či žralok, ale obří orel. Také musí živit svoje mláďata, tak mu pár čerstvých lidiček přijde vhod.
Muffin the Star Hunter
Ostatní - 23x
Vybaveni třemi životy se vydáte na cestu kde na vás čeká mnoho nástrah a protivníků, kteří vypadají jako nějaké zvířátka, když na ně skočíte tak je zneškodníte, ale pozor znovu se objevují, takže utíkejte dál..
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 56x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.