Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cards Wars
sponzorované odkazy

Cards Wars

Hrajete online hru Cards Wars

Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.

ovládání hry Cards Wars

Myš • 4.51 MB • 71x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Bone Collector
Ostatní - 264x
A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.
Old West Escape
Ostatní - 0x
Cestujete přes poušt, protože se vám porouchalo auto. Nachodili jste se už několik kilometrů. Pokuste se naleznout nějakou pomoct. Tak se do toho dejte a hledejte někoho kdo vám pomůže dostat se pryč.
Super Sonic Ski 2
Ostatní - 2x
Ovládáte skůtr se sonicem a vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky v této hře, které představují vaše skóre. Přeskakujte různé překážky, dělejte triky a dostaňte se do dalších úrovní této super hry.
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 1x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
Insectonator
Ostatní - 5x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Angel of the Battlefield 2
Ostatní - 983x
Hrajete za velmi roztomilého králička, který pracuje pro armádní zdravotnictví. Snažte se pro to zachraňovat veškeré vojáky ve vaší armádě. Dávejte si pozor, abyste po cestě nezemřeli nebo aby vám oni nikoho nezabili.
Nerdy Nom Nom
Ostatní - 0x
Nastavte dělo tak, abyste vystřelili tyhle lidi pro hamburgery. Snažte se sníst všechny hamburgery v této super hře a dostat se tak do nebe, kde jich budete mít požehnaně. Čeká vás dlouhá cesta.
Polar Trouble
Ostatní - 2x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.
Graveyard Racer
Ostatní - 0x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.
Fish tycoon
Ostatní - 50x
Pokud potřebujete nějakou blahodárnou a uklidňující činnost a doma nemáte akvárium, tak zkuste tuhle hru. Je to věrná simulace péče o rybky. Kupujete jim krmení příslušenství a celkově se o ně staráte.
Micro Olympics
Ostatní - 0x
V roli letce se v této úžasné flash hře budete snažit doleťet dále než ostatní soupeři.Budete vystřelen z kanonu a za každý dolet dostanete určitý počet bodů.Za tyto body si můžete nakoupit různé vymoženosti, které vám v letu pomohou.
Girado
Ostatní - 0x
Velice zajímavá hra, ve které si budete přehazovat boomerang. Snažte se ho přehazovat mezi lidma před vámi a snažte se tak dostat až do cíle. Hra vám ukazuje dráhu letu, takže to není až tak moc těžké.
Snowy
Ostatní - 1x
Máme tu roztomilou skákačku pro všechny mladší. Uvidíme Snowyho, roztomilého ledního medvídka, který se bude prodírat levely plnými nepřátel. Jsou všude, tak si na ně dávejte pokud možno velký pozor.
Dedal - cesta z bludiště
Ostatní - 0x
Hra Dedal je svým zpracováním sice jednoduchá, nicméně co se týče hratelnosti a zábavy, tak je to celkem paráda. Vaším úkolem je dostat se na konec bludiště dříve než váš soupeř. Budete potřebovat bystré uvažování, abyste neskončili ve slepé uličce. Hru mohou hrát dva hráči zároveň na jednom PC.
TNT Runner
Ostatní - 0x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.