Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cards Wars
sponzorované odkazy

Cards Wars

Hrajete online hru Cards Wars

Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.

ovládání hry Cards Wars

Myš • 4.51 MB • 24x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Europe - znáte zeměpis?
Ostatní - 43x
Online hra Europe prověří vaše znalosti zeměpisu. Na slepou mapu Evropy máte za úkol postupně umístit 37 evropských států. Pokud se danou zemi umístíte špatně, hra vám ukáže správnou pozici a odchylku vaší chyby. Europe je výborná hra hlavně pro školáky :).
Shiftarium
Ostatní - 313x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Fire Flies
Ostatní - 2x
Fire Flies je chytlavá hra s pěkným nápadem. Vaším úkolem je v každé úrovni trefit požadovaný počet míčků. Musíte dobře promyslet dráhu střelu a počítat s odrazy od stěn. Už ve druhém levelu se pěkně zapotíte. Výborná superhra.
Recess Hide and Seek
Ostatní - 36x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Chcete být milionářem?
Ostatní - 55x
Chcete být milionářem byla svého času velmi úspěšná soutěž. V této anglické online hře si ji můžete zkusit na vlastní kůži. Vzhledem k anglickým otázkám je to o něco těžší, ale na druhou stranu jsou i výhry vyšší a v dolarech :-). Pravidla snad netřeba představovat, hrajem...
13 Guardians - nelítostný turnaj
Ostatní - 20x
Zlý vládce Gorka ovládá kdysi spokojenou zemi Laundruna. Vaším úkolem v této hře je postavit se 13 bojovníkům v turnaji, který rozhodne o budoucnosti Laudruny a také o vašem životě či smrti. 13 Guardians je tahová hra s prvky RPG (svého hrdinu můžete vylepšovat).
Sim Lemonade Millionaire
Ostatní - 46x
Staňte se milionářem v této online hře. Sice to budou peníze jen virtuální, ale zábava jistojistě skutečná. Budete provozovat malý stánek s limonádou a snažit se vydělat co nejvíce peněz. Nebude to ale tak jednoduché.
Bombs away
Ostatní - 17x
Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.
Game quiz - jsi chytřejší než páťák?
Ostatní - 26x
Zatímco TV Nova spustila soutěž "Jsi chytřejší než páťák?", tak my se podíváme na jednu zajímavou kvízovou minihru. V Game Quiz si ověříte vaše znalosti ohledně pc her.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 31x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Scary Sleepover
Ostatní - 26x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Easy Cruise
Ostatní - 31x
V roli kapitána lodě se budete snažit loď ukotvit v přepdpřipraveném doku.Loď je velmi citlivá takže buďte opatrní, abyjste nepoškodily loď nebo okolí.Loď má omezený počet životů, takže si dávejte dobrý pozor.
Janes Hotel Family Hero
Ostatní - 9x
V roli mladé ženy si v této hře koupíte svůj vlastní zámek, který přestavíte na hotel. Do hotelu se postupně ubytovávají zákazníci a vy se o ně musíte co nejlépe starat a plnit všechna jejich přání.
hra v Unity3D
Bouncing Sombreros
Ostatní - 3x
Poměrně jednoduchá, ale přesto chytlavá online hra v Unity3D. Vaším úkolem je zachránit před pádem do řeky malého chlapce s velkým sombrérem :).
Graveyard Racer
Ostatní - 176x
Řiďte tento náklaďák a pokuste se přejíždět veškeré zombíky v této hře. Dojeďte tak daleko, až budete svobodní. Je to opravdu super hra. Snažte se udržet toto město v bezpečí před zombíky.