Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cards Wars
sponzorované odkazy

Cards Wars

Hrajete online hru Cards Wars

Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.

ovládání hry Cards Wars

Myš • 4.51 MB • 133x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Magic Driver
Ostatní - 26x
Naneštěstí se vaše auto objevilo uprostřed dění halloweena. Doufáme, že vás tyto monstra nevystraší. Projeďte od startu až do cíle, přes revoluční sošky. Tak se do toho dejte v této super hře.
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 9x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Demoman
Ostatní - 21x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.
Grid 16
Ostatní - 18x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Hungry Ducks
Ostatní - 26x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.
Test lásky
Ostatní - 23x
Test lásky je oblíbená hříčka, která vám prozradí, zda se k vašemu srdci hodí srdce vašeho vyvoleného. Spusťte hru a vyzkoušejte svůj test lásky na našem webu. Výsledek ale opravdu neberte moc vážně :-)
Kit and Ellis
Ostatní - 16x
V této hře je Vašim úkolem přetahovat nejrůznější předměty z běžícího pásu na hrací plochu tak, abyste vždy vytvořili řadu nejméně třech stejných předmětů. Další podmínky pro postup do dalšího levelu jsou vypsány v horní části obrazovky.
Jurassic Baby Care
Ostatní - 27x
Chtěli byste doma chovat malého dinosaura? Asi to nepůjde, že? Ale nevadí, můžete si péči o dinosauří mládě zkusit v této superhře. Dobře malého raubíře krmte, starejte se o jeho zdraví a aby byl stále spokojený.
Snowy
Ostatní - 14x
Máme tu roztomilou skákačku pro všechny mladší. Uvidíme Snowyho, roztomilého ledního medvídka, který se bude prodírat levely plnými nepřátel. Jsou všude, tak si na ně dávejte pokud možno velký pozor.
13 Guardians - nelítostný turnaj
Ostatní - 20x
Zlý vládce Gorka ovládá kdysi spokojenou zemi Laundruna. Vaším úkolem v této hře je postavit se 13 bojovníkům v turnaji, který rozhodne o budoucnosti Laudruny a také o vašem životě či smrti. 13 Guardians je tahová hra s prvky RPG (svého hrdinu můžete vylepšovat).
Alien-Bounce
Ostatní - 8x
V této hře odpalujete příšerku a Vašim cílem je odpálit příšerku co nejdále to půjde. Po cestě Vám bude nápomocno mnoho věcí, ale také mnoho věcí bude škodných. Jak daleko dokážete doletět záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Road to Station 2
Ostatní - 49x
Jeďte s tímto vozidlem na mars a dostaňte se až do vesmírné stanice. Zničte ufo a posbírejte diamanty. Používejte šipky při ovládání tohoto mohutného automobilu, který má vpředu ozubené kolo.
Goldminer - těžba zlata
Ostatní - 32x
Zahrajte si na prozatím chudého zlatokopa, který hledá tu pravou zlatou žílu. Pomocí háku a navijáku se pokuste vytěžit co nejvíce zlata. Pomoci vám mohou různé bonusy.
Firefighters Rush
Ostatní - 36x
V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.
Pimp your fashion ride
Ostatní - 34x
Jednoduchá spíše oddychová flashová hra, ve které bude vaším úkolem vylepšit a pořádně vytunit vaše vozidla. Máte celkem tři auta, na výběr je z nepřeberného množství doplňků a autodílů. Skvěle se bavte.