Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Metro 2033 Random Battles
sponzorované odkazy

Metro 2033 Random Battles

Hrajete online hru Metro 2033 Random Battles

Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Metro 2033 Random Battles

Klávesnice a myš • 0.61 MB • 59x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Thug
Akční hry - 31x
Vydejte se do pouličních šarvátek s hrou Thug. Dostanete se do opravdu nebezpečných střetů s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Boje probíhají ve čtvrti, kde byl váš domov, a proto se rozhodnete, že si svůj domov vybojujete pro sebe. Dejte se na pochod a zaútočte na každého, kdo by se vám postavil do cesty.
Ultimate Assassin 3: Level Pack
Akční hry - 14x
Stal jste se nájemným vrahem. Pokuste se napadnout vaše nepřátele. Můžete se i zneviditelnit nebo také zrychlit svůj běh. Tak se do toho dejte a postupujte stále úrovněmi v této opravdu super hře.
Ben 10 In War
Akční hry - 39x
Ben se dostal do křížku s těmito zombie mozky. Vaším úkolem je vŠechny tyto zombíky zabít. Tak se do toho dejte a nedejte se. Všechny postřílejte. Tak se do toho dejte a ukažte co v této super hře dokážete.
hra v Unity3D
Special Strike Dust 2 Online
Akční hry - 38x
Výborná střílečka pro více hráčů online. Nejprve si zvolíte místnost a počkáte na další online hráče, poté už nic nestojí v cestě krutého boje na život a na smrt. Jak už samotný název napovídá, půjde o střílečku na legendární Counter Strike mapě Dust2.
Stalingrad
Akční hry - 32x
Bitva u Stalingradu, spojená s jeho dobýváním je jedna z největších. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
CQC
Akční hry - 29x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Super Defence
Akční hry - 22x
Nepřátelská letadla jsou u vaší vesmírné stanice! Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátele před vámi. Nesmí vás prostě zničit. Za každou zničenou loď dostanete zkušenostní body.
Strangers
Akční hry - 33x
Zahrajte si na elitního odstřelovače v online hře The Strangers. Nejprve se prokousejte úvodním tutoriálem a poté se vrhněte do první akce.
SWAT Tank
Akční hry - 22x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
Gunslingers Gold
Akční hry - 20x
Divoký Západ bylo opravdu nebezpečné místo k životu, protože střelné zbraně patřily mezi oblíbené pomocníky skoro každého obyvatele i v menším městě. Staňte se jedním z kovbojů a pokuste se zlikvidovat protivníka dříve, než on vystřelí. Získávejte peníze a chraňte svého hlavního hrdinu, aby se mu nic nestalo.
Sift Heads 5
Akční hry - 21x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 29x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 15x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Radio Zed
Akční hry - 25x
Jako jeden z posledních přeživších apokalypsy nemrtvých jste se opevnili na nejvyšší budově a netrpělivě čekáte na útok zombie. Odrážejte útoky nepřátel a snažte se přežít. Nezapomeňte vylepšovat zbraně.
Mr Rager
Akční hry - 206x
Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.