Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Coaster Bike
sponzorované odkazy

Coaster Bike

Hrajete online hru Coaster Bike

Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.

ovládání hry Coaster Bike

Klávesnice • 0.02 MB • 248x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Offroad Madness GT
Ostatní - 26x
Pokuste se dostat v této super hře do cíle. Vyberte si svůj sportovní automobil, se kterým pojedete v horách. Dejte si pozor, abyste při skocích tento automobil nepřeklopili, protože poté by jste museli úroveň opakovat.
Fortress Fight - souboj v přesnosti střelby
Ostatní - 29x
Tato povedená hra má jednoduchý cíl - musíte zničit soupeřu pevnost dřív, než zníči on vaši. Vaší zbraní je katapult s několika druhy kamenů. Před střelbou pečlivě zvažte úhel a sílu. Projektil může cestou sbírat bonusy, ale to je spíš na náhodu.
Meal or no Meal
Ostatní - 10x
Jelikož je americká televizní soutěž Deal or no Deal (v Česku "Ber nebo neber") velice oblíbená, vzniklo i několik online her na její téma. Ve hře Meal or no Meal nebudete otvírat kufříky s penězi, ale podnosy s luxusními a méně luxusními pokrmy :).
Berzerk Ball 2
Ostatní - 17x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Shiftarium
Ostatní - 314x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Grid 16
Ostatní - 19x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Kiddie Playdate
Ostatní - 414x
V této online hře pro dívky nechybí vůbec nic. Vaším úkolem bude obléci dívku nebo chlapce podle počasí, které si můžete sami vybrat. Nechybí mnoho doplňku jako například čepice a dětské hračky.
Chief
Ostatní - 20x
Siouxové patřili svého času mezi nejvýznamnější indiánské kmeny. V následující hře se máte postavit do jejich čela, ale ještě předtím se musíte postarat o to, aby se dříve jednotné kmeny znovu spojily. Postupem času budete dostávat různě složité úkoly, které musíte vyplnit, abyste mohli převzít vládu nad kmeny.
Cave Chaos
Ostatní - 33x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Vintage Car Thief
Ostatní - 25x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
World of Science
Ostatní - 217x
Zajímavá strategicko naučná hra, ve které budete řídit svou malou planetu. Budete vydělávat peníze, vylepšovat svůj domeček a spoustu dalších herních činností. Třeba si dozvíte, jak některé věci kolem nás fungují.
Gizmo Rush Tractor
Ostatní - 41x
Vydejte se na zběsilou jízdu s tímto traktorem a pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách abyste překonali veškeré překážky, které si pro vás tato hra připravila. Tak se do toho dejte!
Blow Up 2
Ostatní - 24x
V této super hře musíte střílet z děla stejnobarevné kuličky, tak jaké právě padají k vám. Když budete mít celkem tři stejné kuličky vedle sebe, tak se vám skóre započítá. Dejte se do toho. Hra má několik úrovní.
Pappas Pizza - podnikání v pizzerii
Ostatní - 219x
Máte rádi pizzu? A přemýšleli jste někdy nad tím, jak se taková pizza dělá a kolik zabere práce? V této hře Pappas Pizza si můžete vyzkoušet provoz jedné rodinné pizzerie. Vždy musíte co nejrychleji připravit pizzu podle zadané objednávky.
Polar Trouble
Ostatní - 32x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.