Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Nightmare Runner
sponzorované odkazy

Nightmare Runner

Hrajete online hru Nightmare Runner

Pokuste se v této hře doběhnout s touto noční můrou na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nezabili. Proti vám poběží několik nepřátelských jednotek, tak si dávejte pozor, aby vás nezabili.

ovládání hry Nightmare Runner

Klávesnice • 3.79 MB • 440x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 3x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Old West Escape
Ostatní - 19x
Cestujete přes poušt, protože se vám porouchalo auto. Nachodili jste se už několik kilometrů. Pokuste se naleznout nějakou pomoct. Tak se do toho dejte a hledejte někoho kdo vám pomůže dostat se pryč.
Boulder Basher 2 - chraňte městečko
Ostatní - 49x
V online hře Boulder Basher 2 budete chránit malé městečko před zlými obry, kteří bombardují městečko velkými kameny. Obrana je relativně jednoduchá - prostě nakreslíte linku od které se kameny odrazí zpět na obry. Jak sami zjistíte, je to docela zábavné.
My Cute Pets
Ostatní - 194x
Postarejte se o vaše domácí mazlíčky v této roztomilé online hře. Péče o koťátko, štěnátko a malého poníka není vůbec snadná. Musíte je krmit, česta, hrát si s nimi... zkrátka plnit právě to, na co myslí. Jakmile zvířátka přestanou být šťastná, tak pro vás hra končí. Ovládání je myší.
A Walk in the Park
Ostatní - 444x
Velice originální oddechová hříčka. Jste pejsek, co se snaží dovést svého páníčka domů. On je na vozíčku, a vy ho táhnete pomocí svého vodítka. Speciální bonusy vám ho zkracují a prodlužují, podle situace.
Excit
Ostatní - 39x
Tato skvělá hra se odehrává v prostředí microsoft excelu kde jako křížek se musíte dostat do cedulky východ.Ovšem ve hře se můžete zastavit pouze o černé čtverce a obdelníky, které se zde nacházejí.
Enlarge Your Slip
Ostatní - 17x
Vyhoďte malého medvídka tak, aby doletěl co nejdále to jen půjde. Nápomocné Vám budou zvířátka, která Vás odhodí dále, ale také Vás mohou přibít k zemi. Takže se pusťte do hry. Nudit se určitě nebudete.
13 Guardians - nelítostný turnaj
Ostatní - 32x
Zlý vládce Gorka ovládá kdysi spokojenou zemi Laundruna. Vaším úkolem v této hře je postavit se 13 bojovníkům v turnaji, který rozhodne o budoucnosti Laudruny a také o vašem životě či smrti. 13 Guardians je tahová hra s prvky RPG (svého hrdinu můžete vylepšovat).
Franky the fish 2
Ostatní - 29x
Výborná oddechová hříčka, ve které se kombinují hned dva známé žánry: pojídání rybek a vyhýbání se překážkám. Malé rybky sežerte a těm velkým se pokud možno vyhýbejte, jedině tak projdete celý level.
Burger Restaurant - prodávejte hambáče
Ostatní - 48x
Burger Restaurant je hodně zajímavá superhra. Vaším úkolem je vytvořit koktejly, hamburgery, hranolky a dovést vaši restauraci mezi prosperující velikány. Celá online hra se ovládá pouze levým tlačítkem myši. Zákazník vám sdělí objednávku a vy musíte co nejrychleji připravit hamburger, housky a kečup. Nenechte zákazníky dlouho čekat. Určitě nejprve zkuste tutorial.
CrazeTruck
Ostatní - 47x
Hodně chytlavá hra, ve které budete ovládat menší terénní auto. Cílem je dostat auto přes překážky a hlavně na konci rychle sešlápnout brzdy, jinak tvrdě nabouráte. Hra se ovládá šipkama, brzda je šipka dolů, šipky vpravo/vlevo ovládají auto ve vzduchu, mezerníkem rapidně zrychlíte.
Bubble Dress Up
Ostatní - 40x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.
Music Box of Life: Part 1
Ostatní - 10x
Pokuste se z těchto dvou obrázku poznat rozdíl. Najděte je a dostaňte za to body. Pokud samozřejmě kliknete špatně, tak se vám tyto body odečítají. Hra má opravdu dostatečné množství úrovni a tak si užijete spoustu zábavy.
Ask the Spirits II - nejstrašidelnější online hra
Ostatní - 28x
V opravdu strašidelné hře Ask the Spirits II můžete rozmlouvat s duchy ze záhrobí. Hra je opravdu velice strašidelná a pouze pro hráče od 15 let. V žádném případě ji nehrajte opilí nebo o půlnoci ;-). Duchovi můžete klást různé otázky v angličtině. Například "What is your name?" nebo "How did you died?". Věřte mi, že se budete opravdu bát.
Nudist Trampolining - naháč na trampolíně
Ostatní - 13x
Vtipná minihra s naháčem v hlavní roli. Hrdina oděný pouze ve fíkovém listu předvádí parádní triky na trampolíně. Ovládá se šipkama a numerickou klávesnicí.