Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
n Soccer
sponzorované odkazy

n Soccer

Hrajete online hru n Soccer

Hrajete za italskou ligu, kde si vyberete svůj oblíbený tým a budete muset dávat do brány góly přes obranu, kterou soupeř má. Můžete získávat také bonusové body. Snažte se o co nejlepší výsledek a postupujte do vyšších lig.

ovládání hry n Soccer

Myš • 1.34 MB • 534x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Skate Tokyo - na prkně do ulic
Sport - 23x
Vyzkoušejte si jízdu na skateboardu v ulicích Tokia. Není to zas tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. V této superhře na vás totiž číhají různé překážky a zábrany. Taky se musíte vyhýbat chodcům, kteří přecházejí silnici, kde se jim zachce. Když seberete brýle, tak naberete vyšší rychlost.
hra v Unity3D
Marble Temple
Sport - 28x
Zajímavý hra ve stylu golfu. Tentokrát v 3D podobě v Unity3D. Cílem je dostat míčky do jamky s co nejmenším počtem pokusů. Některá jamkoviště jsou záludná, někde navíc fouká nepříjemný vítr.
Tennis
Sport - 43x
Skvěle udělaný online tenis, který zaujme nejednoho fanouška tohoto zajímavého sportu. Hra se ovládá pouze myší, ale i tak nabízí skvělou možnost, jak svými schopnostmi překonat soupeře. Vyhrajete všehny zápasy?
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 55x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
The Champions 07 - finále ligy mistrů
Sport - 21x
Zkuste si zahrát fotbalovou ligu mistrů. Máte možnost naskočit rovnou do finále tohoto fotbalového svátku. Zvolte si tým (Liverpool nebo Milán) a dejte se do hry. Hráče ovládáte šipkama, přihrávka "X", střela "C". Nesnažte se dojít s míčem tzv. až do kuchyně, hodně účinné jsou střely z dálky.
Aggresive skiing
Sport - 20x
Lyžuje spousta lidí, akorát to většinou nevypadá takhle zběsile. Sjíždíte sjezdovku v šíleném tempu a provádíte úplně ulítlé kličky, které vám pomohou projet celý level. Pokud se bojíte rychlosti, ani to nezkoušejte.
Disco Bowling
Sport - 50x
Máte rádi bowling? Tak to se u této hry určitě pobavíte. V této ne zrovna složité hře je Vašim úkolem shodit všechny kuželky, které máte na své hrací dráze. Chce to namířit určit sílu letu a poté už jen doufat, že to bylo správně a že nezůstane stát ani jedna kuželka.
The Brawl
Sport - 25x
Zahrajte si tuto virtuální bitku proti nelítostnému soupeři. Hra vyžaduje opravdu dobrý postřeh, protože rány je nutné zasazovat rychle a přesně. Nenechte si od soupeře nabančit, raději to buďte vy, kdo mu uštědří několik přesně mířených háků do brady.
Dumbolf
Sport - 11x
Dumbolf vypadá sice jako hloupý golf se slonem, nicméně i přesto, že tomu tak skutečně je, tak je to zároveň i pěkná zábavná hra na odreagování. Ovládání je snadné - zkrátka dostaňte míček do jamky.
Shooting Hoops
Sport - 25x
Trochu zvláštní basketbal, ve kterém hrajete sám proti několika soupeřům a zvuk odrazu míče se podobá více kusu železa ;-). Úkolem je dodriblovat před koš a poté se do koše trefit v malé minihře.
Army Boxing
Sport - 22x
Staňte se elitním vojákem. Nejdříve ovšem budete muset prokázat jisté dovednosti. Jednou z nich je i umění boje muže proti muži. Navlečte si boxerské rukavice a předveďte své schopnosti.
Cannon Basketball
Sport - 33x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
Sports Heads Voleyball
Sport - 50x
Volejbal patřil hlavně v minulosti mezi úspěšné sporty, ale to už dnes bohužel tolik neplatí. Sports Heads přináší další zajímavý kousek a tentokrát je v hlavní roli zmíněný volejbal. Musíte dostávat míč přes síť a snažit se, aby protihráče nedokázal balón vrátit. Celkem se vám do cesty postaví hned několik soupeřů. Neváhejte posbírat různé bonusy.
Crazy Pool 2 - bláznivý kulečník
Sport - 37x
Crazy Pool je trochu netradiční kulečník. Se skutečným kulečníkem toho nemá moc společného, snad jen stejný kopec zábavy. Tahle minihra je dost návyková:).
Sumo
Sport - 9x
Zápasy těžkotonážních tlouštíků na vašem monitoru. Utkejte se s těmi nejsilnějšími sumo zápasníky a ukažte co ve vás je. Hra je sice jednoduchá, ale přesto velmi zábavná. Váš úkol je jasný - dostat soupeře ze žíněnky.