Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bug Attack
sponzorované odkazy

Bug Attack

Hrajete online hru Bug Attack

Broučci útočí na cukr. Vaším úkolem je rozestavit kolem této cesty, kde budou tito broučci chodit, různé věže, které dokážou zabránit tomu, aby tam došli. Postavte takové věže, které je dokážou zničit.

ovládání hry Bug Attack

Myš • 11.21 MB • 46x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Storm the House 3
Strategie - 19x
Užijte si další pokračování skvělé online hry. Nový díl této hry obsahuje různá vylepšení, které vám hru zpestří. Úkol je stejný jako v předchozích dílech. Musíte bránit svou základnu před útokem nepřátel.
Ultimate Spaceship
Strategie - 19x
Pěkná vesmírná strategie, ve které vás čeká urputný boj o ovládnutí všech základen. Jako pomocníky budete mít armádu vesmírných lodí, kterým dáte rozkaz obsadit základny. Je tu ale také nepřítel, který chce také obsazovat základny...
Fox Fyre
Strategie - 14x
V této skvělé hře umisťujete svá děla na orbit a likvidovat tak nepřátelská děla. Vyzbrojte se 20ti různými zbraněmi a schopnostmi. Sbírejte bonusy, vydělávejte peníze, vylepšujte se a vyhrajte. Graficky hezky zpracováno.
Plantasia
Strategie - 39x
V této hře se stanete vílou, která se stará o svou zahrádku. Zvelebněte jí a za pomocí kouzel vysaďte nové květiny. Časem vám vaši záhradu budou chtít zničit škůdci, postavte se jim a nenechte si to líbit.
Lord of War
Strategie - 4x
Tato hra vás zavede do starověké války, ve které budete muset bránit příjezdové cesty. Vše zvládnete jen tehdy, pokud budete uvažovat strategicky a kolem cest rozmístíte obranné věže, které nepřátele zastaví.
Desktop Tower Defense
Strategie - 27x
V této výborné online hře musíte za každou cenu zabránit malým potvůrkám, aby prošly přes váš pracovní stůl. Postavte důmyslné bludiště z obranných věží a pusťte se do práce. Můžete si vybrat ze 6 věží, doporučuju postavit několik "Frost Tower", které útočníky zpomalí. Samozřejmostí je neustálé vylepšování věžiček. Na vzdušné létavce můžete využít "Swarm Tower", nicméně ta nemá účinek na pozemní cíle. Zvládnete všech 50 útoků? Hodně chytlavá minihra!
Ants Warriors Defense
Strategie - 68x
Zajímavá strategická online hra ve stylu tower defence a vysílání jednotek. Tentokrát budete pomáhat mravencům v jejich boji s konkurenčními jednotkami. Hra vás nepochybně zaujme nejen svou grafikou.
GemCraft Labyrinth
Strategie - 28x
Luxusní pokračování oblíbené tower defence série Gemcraft. Podaří se vám dobře rozmístit obranné věže a nakombinovat dobře gemy tak, abyste přemohli všechny útočníky? Hra je opravdu propracovaná, skvěle hratelná.
Flash RPG Tower Defence
Strategie - 40x
Mezi online hry s tématikou Tower defence (tedy postav obranné věže a braň bludiště) patří také minihra Flash RPG Tower Defence. V bludišti ve vlnách procházejí různé příšerky. Vaším úkolem je tyto příšerky zneškodnit dřív, než dojdou na konec bludiště.
Warlords
Strategie - 17x
V této hře propukla válka na celém světě. Vy se vydáte také bojovat. Se svou jednotkou se budete pokoušet porazit všechny okolo. Vybírejte vhodně své vojáky a posílejte je do boje. Za peníze si můžete svou jednotku vylepšovat.
Robots Initiate
Strategie - 37x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.
Yaminas Honey Garden
Strategie - 36x
Pěkná farmářská online hra, ve které se budete snažit vybudovat prosperující farmu. Jako výsledný produkt, který budete prodávat, bude med. Pečlivě obhospodařujte farmičku a úly. Dokážete v této superhře vydělat rekordní obnos peněz?
Minecraft Tower Defense 2
Strategie - 28x
Udělejte si cestičku kolem věží. Snažte se zničit veškeré nepřátele a posbírat si všechny zlaté cihličky. Zapněte si hlavně mřížku, abyste viděli, kam až můžete jít. Hra má několik úrovní, které je potřeba dokončit.
Big Mansion
Strategie - 37x
A nyní něco pro milovníky her, ve kterých si můžete vydělat pořádný balík peněz. Sice jen virtuálních, ale i to snad trochu potěší. Staňte se realitním makléřem, nakupujte domy a prodávejte je se ziskem. Sledujte cenu nemovitostí a prodávejte, dokud cena roste. Podaří se vám koupit nejdražší dům?
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 56x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?