Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 4027x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Knight Age
Akční hry - 30x
Ve středověku hráli prim různí rytíři, kteří bojovali ve jménu krále. Tito rytíři se často účastnili různých bitev a aby se na ně připravili, trénovali v soubojích. Tyto souboje se odehrávaly pravidelně a účastnili se jich jen ti nejlepší, kteří bojovali o přízeň princezny. Staňte se jedním z rytířů a bojujte s ostatními.
Canyon Shooters
Akční hry - 207x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Dead Frontier 3
Akční hry - 3x
Projděte městem, které je přeplněno zombíky a krvelačnými ptáky a zničte vše, co Vám přijde pod ruku. Chce to rychlý postřeh a dobrou mušku. Bez těchto dvou věcí v této hře neuspějete. Pusťte se do toho.
Boxhead Bounty Hunter
Akční hry - 239x
Další díl vydařené serie Boxhead. Tentokrát bude vaším úkolem zlikvidovat online nepřátelé v napínavé střílecí hře. Nakupujte super zbraně, vylepšujte je a pokuste se zůstat jako poslední naživu.
Stickman Sam 3
Akční hry - 54x
Třetí díl skvělé střílečky. Váš úkol je jednoduchý. Musíte zlikvidovat všechny své nepřátele. Máte na výběr z mnoha zbraní. Graficky se hra celkem změnila. Nudit se jistě nebudete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Sift Heads 5
Akční hry - 24x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 31x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 30x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.
Under Wars
Akční hry - 19x
Pěkná akční hra, jejíž děj vás zavede do hlubin oceánu. Podmořské království bylo zasaženo zmutovanými rybami. Nyní je na vás, abyste se s nimi vypořádali.
Decision 2
Akční hry - 30x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 43x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Foxy Sniper
Akční hry - 23x
Jste policejní odstřelovač, který má za úkol ničit zločince. Přečtěte si zadání mise, vyhledejte danou osobu a zastřelte jí. Dávejte si ale pozor, ať si nesplete padoucha s obyčejným člověkem.
Tech Wars
Akční hry - 33x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
CQC
Akční hry - 32x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.