Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 1158x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bomb Diver
Akční hry - 30x
Leťte s touto raketkou na zemi a pokuste se posbírat při cestě dolů různé náboje. Budete muset zničit veškeré bomby, které budou padat. Pokud se vám to nepodaří, tak samozřejmě v této hře prohráváte.
Army of Destruction
Akční hry - 4x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.
Muay Thai
Akční hry - 28x
Už název hry vám napoví že se jedná nemilosrdnou mlátička, která lehce připomíná starého dobrého tekena. Ve hře postupujete dále tak že porážíte své protivníky a vždy na konci levlu jste vyzváni na boj s hlavním bossem..
Swords and sandals 2
Akční hry - 41x
Pokračování úspěšné gladiátorské hry. Nyní můžete využít také služeb kouzelnice a mnicha. Druhý díl je o velký kus dál než díl první. Rozhodně doporučuju, nebudete litovat :). Tak schválně, do kterého turnaje se až dostanete?
Storm the house 2
Akční hry - 23x
Vaše pevnost je teď celá ve vašich rukou. Myslíte, že stačíte na to, chránit ji dokud neodstraníte všechny nepřátelské útoky? Nebude to jistě hračka pro začátečníka, ale s vašimi schopnostmi to jistě pohodově zvládnete.
Wilt Last Blossom
Akční hry - 29x
Jste jeden z několika přeživší ve zničeném světě. Udělejte vše, co budete považovat za správné, abyste přežili se svou dcerou. Nicméně noční můra teprve přichází a bude to horší a horší...
Sift Heads 5
Akční hry - 22x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
Mystical Battle Internet
Akční hry - 15x
Děsivá akční online hra, ve které se rozhodně nebudete nudit. Nakonec obsahuje i pěknou dávku zábavy. Můžete hrát za lidi, zombíky, vlkodlaky nebo za krvežíznivé vampíry. Cílem je ovládnout celé území.
Lawman Of the Future
Akční hry - 20x
Omylem jste vypadli z letadla. Naneštěstí jste přistáli přímo uprostřed teritoria, které je ovládáno nepřáteli. Vaší misí je hlavně přežít. Nasbírejte v této hře co největší skóre a na konci hry jej odešlete.
Cyborg
Akční hry - 21x
Tato žena byla stvořena jako super společnice pro náruživé muže. Jenže něco se pokazilo a místo úsměvu rozdává rány. V roli této ženy je Vašim úkolem bojovat proti nepřátelům, dostat se k šéfovi a zabít ho. Aby jste se dostali do dalšího kola, musíte vždy postřílet všechny nepřátele v každém kole.
Sift Heads Assault
Akční hry - 27x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
Mothball 2 Cotton Carnage
Akční hry - 18x
Pěkná, ale poměrně krátká minihra. Ve hře Mothball 2 je vaším úkolem zničit všechny nepřátelské příšerky, nakonec se utkáte s jejich velkým obrněným šéfem. Škoda, že hra nemá další úrovně, je zábavné ji hrát. Ovládá se myší, kliknutím je střelba. Sbírejte bonusy, dost vám pomohou.
Moby Dick
Akční hry - 54x
V jedné knize se můžete setkat s tajemnou a nebezpečnou bílou velrybou, která se jmenuje Moby Dick. Tato velryba se stane i hlavním hrdinou stejnojmenné flashové hry. Dostanete jí na starost a musíte zařídit, aby velryba řádně rostla. To ovšem musí být spojeno s krmením, takže se vydejte vstříc mořským tvorům a rybářům.
Dummy Crusher
Akční hry - 30x
Snažte se v této hře zničit veškeré roboty. Dejte se do toho a shoďte na tyto roboty vše, co vám v této super hře dají. Abyste se dostali do dalších úrovní, tak je zapotřebí zničit všechny tyto roboty v této hře.
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 29x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.