Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 309x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Band of Heroes
Akční hry - 47x
Jste připraveni cítit se jako hrdina? Tak tady je hra pro vás. Vedete tým kouzelníků na cestě za ztraceným pokladem. Na vás budou neustále nabíhat noví nepřátele. Přejem vám hodně štestí v této super hře.
hra v Unity3D
Mafia Driving Menace
Akční hry - 21x
Dokážete si představit, že byste byli jedním z členů drsného gangu? A drsným gangem myslíme partičku italských mafiánů v klasickém stylu. V této hře si na mafiána zahrajete. Plňte všechny úkoly a ukažte, že máte na to, docílit pěkné mafiánské kariéry.
Fear Unlimited 2
Akční hry - 1x
Máte rádi krvavé hry? Tak to se Vám bude tato hra jistě zamlouvat. Vašim úkolem je zlikvidovat všechny nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Dokážete je všechny zabít dříve, než oni zabijí Vás? Pusťte se do toho a ukažte, co ve Vás je.
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
Akční hry - 25x
Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 35x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
Sift Heads Assault
Akční hry - 20x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
Akční hry - 20x
Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.
Bang Heroes
Akční hry - 3x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
Madness Hydraulic
Akční hry - 53x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 29x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Simpsons Shootout
Akční hry - 0x
Díky novému filmu The Simpsons Movie je rodinka ze Springfieldu nesmírně populární, proto je tu další hra s oblíbenými kreslenými postavičkami. V této online hře je vaším úkolem trefit prakem co nejvíce obyvatel Springfieldu. Za postavy schované za stromem získáte dvakrát tolik bodů. Hra končí v momentě, kdy vám dojdou koblihy nebo čas.
Wink the game
Akční hry - 1x
Akční hra, která je spíše pro hardcore hráče. Abyste byli úspěšní, budete muset vypilovat ovládání a nenechat si ujít žádnou maličkost. Můžete se schovávat ve stínu, sbírat různé předměty a další věci.
Batman Versus Mr Freeze
Akční hry - 42x
Pěkná a jednoduchá online hra s Batmanem. Ten tentokrát zápasí se zlounem, po kterém střílí střely. Ovládání hry je snadné - šipky doprava/doleva jsou pohyb, nahoru/dolu střely.
Tommy Gun - neohrožený Tommy bouchačka
Akční hry - 9x
Stali jste se svědkem vraždy mafiána Dona Lombardiho, čímž jste vzbudili zájem mafiánské lůzy. Vemte svoji bouchačku a vypořádejte se s gangem zločinců v této minihře s hezkou grafikou. Tommy Gun se ovládá šipkama, klávesou A se střílí. Sbírejte munici, snažte se chytit kočku a poskakující míček, za který dostanete bonus.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 222x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.