Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 2756x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Flash Element 2
Akční hry - 5x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Plazma Burst 2
Akční hry - 33x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Steam King
Akční hry - 22x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Armor Dude
Akční hry - 2x
Hlavním úkolem v této online hře je uchránit králův hrad před útokem zlých skřetů. Ovládání hry je docela jednoduché - pohyb šipkama, útok C a obrana Z. Některé potvory se dají zabít pouze z určitého místa, tak pozor na to.
Tevlon 3D
Akční hry - 9x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Favela Heroes
Akční hry - 21x
Zabraňte projíždějícím autům, aby se dostali do svého cíle. Uděláte to ta, že na střechy baráků rozestavíte děla, která všechny auta zničí. Za každé zničené auto dostanete určitý počet peněz, díky kterým si budete moct dokupovat další zbraně.
Last Line Of Defense
Akční hry - 18x
Luxusní střílečka se zombíky. Díky záhadnému viru se svět plní mutanty. Dosud přežila pouze hrstka nešťastníků, kteří se musejí bránit hordám nepřátel. Jedním z nich jste i vy. Vyzbrojte se a koste vlny mutantů. Hra je poměrně těžká, skládá se z 25 vln nepřátel.
Tech Wars
Akční hry - 31x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
The Tickler
Akční hry - 58x
Hra The Tickler přináší poměrně netradiční zážitek, kdy si vezmete na starost porouchaného robota, který se rozhodl, že zlikviduje všechno živé, co by se mu jen připletlo do cesty. K tomu máte výborné vybavení a dlouhé výsuvné ruce, s nimiž se dají pochytat lidé i na poměrně dlouhé vzdálenosti, čehož využijete.
Sky Serpents
Akční hry - 45x
Staňte se naprosto neohroženým válečníkem, který se chystá vylepšit nejlepší bojový výkon historie. Aby toho mohl dosáhnout, potřebuje pozabíjet hned patnáct obrovských létajících hadů. To určitě nebude úkol jednoduchý, ale máte k dispozici svůj meč, se kterým dokážete ohromné věci. Postupujte pečlivě.
Helios and the Spartan
Akční hry - 36x
Helios a Spartan je výborná bojová gameska z dávných dob. Za každou cenu udržujte svého bojovníka živého a koste hordy nepřátel. Zombíci jsou krvelační a nenechají vás projít jen tak bez boje.
Elite Forces Defense
Akční hry - 732x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 50x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
Endless War 4
Akční hry - 27x
Ve čtvrtém pokračování zajímavé strategické akční hry Endless War si můžete vyzkoušet boje v Zimní válce, během invaze do Itálie a v budoucnosti roku 2125. Vždy si musíte zvolit jednu z nabízených misí, během níž se musíte dostat na místo určení a splnit přitom cíl. Některé mise jsou opravdu pro zkušené válečníky!
War games
Akční hry - 24x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.