Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 1999x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Epic Boss Fighter 2
Akční hry - 36x
Poté co náš hrdina porazil deset obávaných bossů v prvním díle, je tu další vlna akce a soubojů se zlými ničiteli. K tomu, abyste porazili všechny bosse, budete potřebovat dobře kombinovat zbraně a upgrady.
Black Sails Game
Akční hry - 23x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
HELLicopter
Akční hry - 46x
Akční gameska, která vás zavede do bitvy, kde probíhají těžké boje. Jako pilot vtrulníku máte jediný úkol - zničit všechny nepřátelské vojenské jednotky, které po vás budou nepřetržitě střílet. Je nutné vybavit se dobrým postřehem a přesnou muškou.
Warrior Quest
Akční hry - 26x
Užijte si skvělou bojovou online hru. Jako hlavní hrdina se musíte utkat se svým nepřítelem přemoci ho svými kopy, pěstními ranami a údery hlavou. Hru si můžete zahrát i se svým kamarádem na jednom PC.
Decision 2: New City
Akční hry - 31x
Vyberte si prvně, jestli budete hrát hru více hráčů nebo prostě hrát sami. Vaším úkolem je vydržet veškeré útoky zombie. Pak si mužete nakoupit nové zbraně se kterými budete mít jednodušší boj.
King of fighters - staňte se kung-fu legendou
Akční hry - 4x
Flash hra King of fighters patří mezi klasické automatové zápasnické hry. Na začátku si vyberete svého bojovníka, soupeře a pak už se vrhnete do lítého boje. Kromě obvyklých kopanců a úderů můžete využít i speciální akce. Než se pustíte do boje, doporučuji trochu trénovat).
Ant City
Akční hry - 15x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
The Pyro Guy
Akční hry - 37x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
Paradigm Shift
Akční hry - 7x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Armed with Wings
Akční hry - 21x
Zajímavá hra, ve které zažíváte spolu s hrdinou zajímavá bojová dobrodružství. V každé úrovni musíte překonat všechny nepřátele a dojít až na konec. Cestu můžete nejprve prozkoumat vysláním ptáčka. Hra má více než 8 MB, proto se bude načítat delší dobu.
Power Ranger Power Shoot
Akční hry - 910x
Zahrajte si tuto velice zajímavou střílečku. Musíte odkoupnout vašeho hrdinu a získat tak dobrou snídani. Tato hra má několik úrovní, které musíte dokončit. Dejte se do toho a seberte veškeré dorty v této hře.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 20x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 38x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Bomb of brave boy
Akční hry - 30x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Days of Monsters
Akční hry - 21x
V následující hře se výjimečně stanete obrovskou příšerou, která se snaží zlikvidovat celou lidskou populaci. Postupně musíte ničit jednotlivá města. Vlastní příšeru můžete postupem času vylepšovat, aby se jednalo o ještě zabijáčtějšího netvora, který nedá lidstvu spát. Potřebujete velkou sílu, hodně energie a životů.