Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 2828x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Spitfire: 1940
Akční hry - 42x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Nitrome Must Die
Akční hry - 28x
Herní vývojářský tým Nitrome vydává pravidelně různé počítačové hry a nyní se rozhodli vypustit hru s názvem Nitrome Must Die. Jedná se o akční hru, kde máte možnost zahrát si dokonce ve dvou hráčích na jednom počítači. Vydejte se do boje sami nebo ve dvou a zlikvidujte veškeré překážky na dlouhé cestě.
Zombie Situation
Akční hry - 38x
Ubraňte se veškerým zombíkům, kteří se vás snaží zabít. Máte u sebe pouze zbraň se kterou je musíte sestřelit. Tak se do toho dejte a nikoho nepusťte k sobě. Všechny zombíky postřílejte a postupujte stále dále.
Transformers Universe
Akční hry - 10x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
Monster Legions
Akční hry - 2473x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.
hra v Unity3D
Stealth 3D
Akční hry - 30x
Zajímavá, ovšem poněkud brutální, adventura vytvořená v oblíbeném 3D enginu Unity. V roli mladého muže Cantuse budete prožívat dechberoucí dobrodružství společně s tajemnou ženštinou jménem Maris.
Nitrome Fat Cat
Akční hry - 37x
Zahrajte si dvojroli společně se sovou a koťátkem v této bláznivé dovednostní střílečce. Úkolem je ke kočce dostat co nejvíce dobrůtek a koláčů. Hra má příjemnou grafiku, jednoduché ovládání a bezesporu zaujme každého hráče.
hra v Unity3D
Saloon Brawl 2
Akční hry - 37x
Luxusní westernová střílečka v unity3D. Zahrajte si na neohroženého bijce z Divokého západu a zapojte se do masivní salónové bitky. Snažte se porazit všechny soupeře. Můžete použít pěsti, kopy, ale také využít rozbité lahve.
Hulk Smash Up
Akční hry - 1121x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.
Vampire Cannon
Akční hry - 20x
V děle máte umístěného upíra, se kterým musíte sestřelit lidi. Dávejte si však pozor, abyste nenarazili na kněze, protože potom musíte celou úroveň opakovat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 16x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Robokill Trainer
Akční hry - 27x
V této hře se ocitnete na planetě, která je ovládána poblázněnými roboty. Sestrojili jste si svůj vlastní stroj na zabíjení a teď se s ním na tuto planetu vydáváte ve snaze všechny nepřátelské roboty zničit.
Samurai Asshole
Akční hry - 20x
Váš mistr byl pozván na slavnostní oběd, kde se bohužel udusil kuřecím stehnem. Vy, jako jeho samurajský žák, musíte svého mistra pomstít a zlikvidovat tři duchovní vůdce.
Killer affairs
Akční hry - 1762x
Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.
Khronos
Akční hry - 539x
Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.