Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 86x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bloody Sunset
Akční hry - 14x
Hlavní hrdina rozhněval nemrtvé, když se chystal vykrást jejich hroby. To nemohly zombie nechat jen tak, a proto se ocitáte v poměrně nepříznivé situaci, kdy se musíte ubránit do svítání před pochodem nepřátelských jednotek. Hlavní hrdina se postupem času zlepšuje a můžete mu distribuovat body do dovedností.
Sift Heads 5
Akční hry - 2x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
hra v Unity3D
Bullets  and  Beats
Akční hry - 18x
Zajímavá, hiphopem říznutá, plošinovka odehrávající se navíc kdesi na Divokém západě. Zatím se u této hry jedná o demo (hra je v Unity3D), ale i tak je velmi dobře hratelná a zábava vydrží docela na dlouho.
Destructo Tanks
Akční hry - 1x
Zběsilá akční bitva tanků, to je online hra Destructo Tanks. Váš těžkotonážní tank ovládáte klávesami A,W,S,D a myší. Nejprve si prostřílejte cestu přes zábrany a poté směle na soupeře. Zábrany můžete také využít jako krycí místo.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 28x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
Upgrade Complete 2
Akční hry - 28x
Jsou hry dobré a jsou také hry špatné. Ty lepší mívají zpravidla své pokračování. A nejinak je tomu i u této vesmírné střílečky, jejíž druhý díl tu dnes máme. Ubraňte se vlnám nepřátel, vylepšujte svůj koráb a dobře se bavte.
Cobra Squad 3
Akční hry - 44x
Vrhněte se do bitevní vřavy a chraňte svou základnu před útoky zkušených vojenských jednotek. Třetí díl oblíbené strategické hry Cobra Squad přináší řadu vylepšení a novinek. Dokážete svou základnu ubránit?
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 18x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.
Cutlass Reef
Akční hry - 12x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..
Just Shoot - prostě střílečka
Akční hry - 37x
Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.
Metal Slug Rampage 4
Akční hry - 7x
Jste neohrožený bojovník se samopalem sakra nízko u pasu. Proti vám je celá horda po zuby ozbrojených nepřátel. Poradíte si? Aneb klasická akční střílečka ve stylu jeden proti všem ;-). Hra má vynikající grafiku.
Khronos
Akční hry - 24x
Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.
Drone Wars
Akční hry - 24x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 32x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Whack Your Boss 2
Akční hry - 27x
Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.