Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 2234x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 8x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
Counter-Snipe
Akční hry - 35x
Ve světě sniperů není místo na druhou šanci. Pokud uděláte chybu, je to obvykle vaše poslední chyba v životě. V této hře je vaším úkolem zničit nepřátelské snipery dříve než vás objeví.
Comando 2
Akční hry - 46x
V roli elitního výsadkáře se budete muset vypořádat se svými nepřáteli v obtížných bitvách. Zažijete kruté přestřelky, ale musíte je přežít a zvítězit. Po každém kole si můžete své zbraně obměňovat.
Paladin
Akční hry - 13x
Ve starověkém Římě se pojmem paladin označoval příslušník císařovy palácové stráže. V této hře jste na začátku úplný mladíček, který se teprve učí bojovat. Později se pak propracujete až ke špičce válečných bojovníků.
The Endless Zombie Rampage
Akční hry - 15x
Běsnění nemrtvých vás čeká v této poněkud drsnější minihře. Vaším úkolem je ochránít základnu před nájezdy zombíků. Nebojte, nemusíte bojovat holýma rukama. Určitě oceníte velký výběr zbraní, které z vás udělají rázem řezníka ;).
Grossout
Akční hry - 15x
S naším politikem Grossem to nemá nis společného, i když by to tak mohlo podle názvu vypadat. Je to totiž netradičním způsobem zpracovaná bojová hra, kde body za vítězství slouží jako platidlo pro nákup upgradů.
Double Edge
Akční hry - 21x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.
Super mario sunshine
Akční hry - 42x
Mario, jak ho nejspíš ještě neznáte. V této epizodě dostane speciální soupravu na létání, takže se už nebude muset omezovat na nízké a krátké skákání. Do sytosti si užijete létání i okolních potvůrek.
Warflash Level Pack
Akční hry - 29x
Máme tady super hru, ve které musíte prozkoumat obrovskou vojenskou základnu a sestřelit opravdu mnoho nepřátel, kteří jsou vlastně ochránci tohoto zařízení. Najděte východ v každé úrovní a hlavně přežijte.
Undo the End
Akční hry - 25x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Showdown
Akční hry - 22x
Klasická akční arkádová hra, ve které si zvolíte jednu ze dvou postav a pak už jen chodíte, skáčete a ničíte vše co vám vstoupí do cesty. Později získáte lepší zbraně a hra se tak stane ještě víc zábavnější. Ovládání je šipkama, útok mezerníkem, zbraně si měníte klávesou C.
Friday the 24th
Akční hry - 33x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
Go Blocks
Akční hry - 1983x
V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.
Imminent 2
Akční hry - 9x
Válečná akční hra, která vás chytne na dlouhé hodiny. Bráníte si svoje opevnění proti nepříteli, který se neustále zlepšuje. Budete si muset dávat veliký pozor na obranu, protože jak se říká, čert nikdy nespí.
Headless Zombie
Akční hry - 27x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.