Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Space Kid

Hrajete online hru Space Kid

Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.

ovládání hry Space Kid

Klávesnice • 5.47 MB • 848x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Global Defense System
Akční hry - 29x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
The Terraspheres
Akční hry - 32x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
GunBlood
Akční hry - 17x
Na Divokém Západě se děly zajímavé věci. Každý jistě zná, že poměrně často probíhaly souboje mezi pistolníky na život a na smrt, kdy vyhrával ten nejobratnější a nejrychlejší. Ve hře GunBlood máte jedinečnou možnost zvolit si jednoho z nabízených střelců, kterého provádíte přes jednotlivé krvavé souboje.
Parabirds
Akční hry - 21x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 32x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
Bomber Wings
Akční hry - 30x
V této hře budete ovládat bombardér se kterým musíte zničit veškeré nepřátelské jednotky na zemi. Tak se do toho pusťte a snažte se pořádně vzlétnout a dokázat to. Snažte se zničit veškeré nepřátele.
Gorilla Grodd Barrels of Peril
Akční hry - 547x
Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.
Ultraman Space Battle
Akční hry - 36x
Poksuste se v této super hře zneškodnit veškeré mechanické nepřátele. Hrajete za robota, který má několik schopností, tak je používejte proti těmto nepřátelům a vyhrajte každou úroveň. Tak se do toho dejte.
Dad and me
Akční hry - 28x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Black Sails Game
Akční hry - 23x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
Asgard Story
Akční hry - 41x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 35x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
Kung Fu Grandpa
Akční hry - 39x
A máme tady velice bojového dědečka, který chce přeprat všechy nepřátele, kteří po něm jdou. Je opravdu aktivní a rychle reaguje na veškeré bojové manévry od svých nepřátel. Tak se do toh odejte.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 40x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Sketchbook Samurai
Akční hry - 459x
Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.