Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Boy

Hrajete online hru Boy

Je to velice jednoduché ztratit se v tomto malém světě, ještě k tomu, když následujete tuto roztomilou kočičku. Jeďte na této tříkolce a pokuste se obnovit spravedlnost na tomto světě. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Boy

Myš • 3.28 MB • 299x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Burglar Hunt
Ostatní - 1x
Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!
Heavy Eater
Ostatní - 1x
Zajímavá online hra z prostředí restaurace, kterou navštívil velmi hladový otesánek. Ten spořádá vše, co mu připravíte. A jelikož má rád změny, musíte obměňovat i jídlo a vylepšovat svá zařízení. Docela prima oddychovka.
Chain reaction
Ostatní - 0x
Suprová oddechovka s geniálním nápadem. Uvidíte pole poseté útvary, které se při pošťouchnutí otočí o 90° podle chodu hodinové ručičky. Tím ale můžou zasáhnout další útvary, které se také otočí. Úkolem je provést co největší reakci.
5 Minutes to Kill Yourself
Ostatní - 0x
Následující hra si vzala za cíl netradičnost. Musíte totiž během pěti minut naštvat co nejvíce lidí, aby vás napadli. Během zmíněného časového limitu se musíte připravit o život, což je naprostá šílenost, ale ve hře si to můžete klidně vyzkoušet. Za pomoci rozhovorů si jistě najdete nepřátele po celé kanceláři.
Transmigration
Ostatní - 0x
Velice vydařená oddechovka, ve které si budete jenom tak poletovat a odstřelovat všechno, co se jen pohne. Během hry několikrát změníte svoji podobu, takže se ani jednotvárné to pro vás vůbec nebude.
Parrot Care
Ostatní - 3x
Postarejte se o svého ptáčka. Umyjte ho, vysušte, nakrmte a udělejte mu celkovou revitalizaci jeho těla. Je to opravdu krásný ptáček a zaslouží si, abyste s ním krásně zácházeli.
Ufo joe
Ostatní - 1x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Rocket Man
Ostatní - 0x
Vystřelit raketu a zasáhněte svůj cíl, kterým je panáček v červeném tričku. Raketu vystřelíte, a potom ji tahem myši musíte navést do cíle. Nesmíte do ničeho narazit a musíte to stihnout do časového limitu.
Boom Town
Ostatní - 0x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 1x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
Rescufo
Ostatní - 2x
Rescufo je povedená vesmírná hříčka, ve které máte za úkol létat se svým kosmickým korábem a zachraňovat bratry mimozemšťany. Každého z nich chyťte a dovezte na jezdící pás - tím splníte úkol a postoupíte dále.
Power Rangers Defense
Ostatní - 1x
Hrajete za hrdinu, který se bude střetávat se žraloky. Snažte se všechny tyto žraloky postřílet. Nenechte se hlavně zabít. Sbírejte co největší možné skóre. Tak se do toho dejte a bojujte, jak nejlépe umíte.
Prison Throw - útěk z vězení
Ostatní - 0x
Hrdinou této online hry je vězeň, kterého napadla myšlenka, kterou zná asi hodně muklů. Ano, pomyslel na útěk. K tomu mu má posloužit katapult a hlavně váš odhad síly a směru, ve kterém vězně vystřelíte za svobodou. Pokud cestou sebere mobilní telefon, můžete mu na pomoc přivolat rakety (mezerníkem). Hru jsem zkusil a napoprvé jsem měl skóre kolem 71 000, což snad není nejhorší ;).
Naughty Starleys
Ostatní - 1x
Pokud máte rádi celebrity a jejich pikantní fotky, tak si teď můžete vyzkoušet práci fotografa, který takové fotky pořizuje. Pokuste se vyfotit celebritu v nevydané situaci, ale pozor na bodyguardy.
Origami
Ostatní - 591x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.