Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Boy

Hrajete online hru Boy

Je to velice jednoduché ztratit se v tomto malém světě, ještě k tomu, když následujete tuto roztomilou kočičku. Jeďte na této tříkolce a pokuste se obnovit spravedlnost na tomto světě. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Boy

Myš • 3.28 MB • 501x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Pheus and Mor
Ostatní - 13x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Carbon Auto Theft
Ostatní - 17x
V roli zloděje aut se jich bude snažit ukrást pokud možno co nejvíce bez toho aniž by vás chytla policie.Úkol zní jasně.Ukrást auto a odjed s ním pryč bez toho aniž by jste poškodili ostatní jinak vás chytne policie.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 449x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 23x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Time4MoreCat
Ostatní - 27x
V této hře budete muset se svojí kočičkou sbírat věci, které tady padají ze shora. Musíte si tak získat opravdu vysoké skóre. Dávejte si pozor na lidi, kteří tady procházejí, protože by vám mohli vzít život.
Ping Pong - pinkání do zblbnutí
Ostatní - 22x
Hra Ping Pong od Miniclip, ve které si budete pinkat s míčkem, nic víc. Ikdyž se to zdá být velice snadné, není tomu tak. O čemž se brzy přesvědčíte. Míček totiž neustále uskakuje a pokud správně neodhadnete místo dopadu, budete mít problém :).
QWERTY Warriors - originální zásekovka
Ostatní - 34x
Superhra QWERTY Warriors má velmi originální námět. Na vašeho hrdinu se ze všech stran hrnou nepřátelé, u kterých je vždy anglické slovíčko. Pokud slovíčko správně napíšete a stisknete enter, tak se váš hrdina postará o jejich likvidaci. Vyzkoušejte tuto hru jako trénink psaní všemi deseti ;).
The Paint Gunner
Ostatní - 43x
Střílejte pod sebe barvičkami, které vám dodají sílu při skocích nebo když budete skákat. Snažte se těchto barviček moc nevypotřebovat a doběhnout do cíle, za co nejlepší čas. Při každém opuštění úrovně musíte barvy odevzdat.
Interactive Buddy
Ostatní - 30x
V této hře je Vašim jediným úkolem dělat si s panáčkem absolutně cokoliv. Hoďte po něj granát nebo mu dejte pěstí. Čím déle ho udržíte ve vzduchu, tím více peněz získáte. Za každou správnou trefu získáte peníze, za které si můžete nakoupit mnoho dalších věcí.
4 Differences
Ostatní - 23x
Najděte v této hře na každém obrázku, který vám bude ukázat, čtyři rozdíly. Dejte se do toho. Obrázky jsou aktivní, takže tam třeba občas proletí letadlo a na druhém ne. V této super hře se budete skvěle bavit.
Ant Bully Silk Them Up
Ostatní - 42x
Vaše mraveniště čelí útoku zlých bojových vos. Vosy se snaží udělat v mraveništi díry tak, aby se zhroutilo. Musíte díry rychle zaplácnout, nebo dojde k tragédii... Hra Ant Bully se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem.
Heavy Machines
Ostatní - 593x
Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.
Batmobile Ride
Ostatní - 29x
Máme tady prostě normální hru, ve které budete ovládat Batmobile. Snažte se sním dojet v pořádku do cíle. Tak se do toho dejte a ponořte se do světa batmanové fantazie. Ukažte, že se dokážete vyrovnat se všemi překážkami.
Fish tycoon
Ostatní - 28x
Pokud potřebujete nějakou blahodárnou a uklidňující činnost a doma nemáte akvárium, tak zkuste tuhle hru. Je to věrná simulace péče o rybky. Kupujete jim krmení příslušenství a celkově se o ně staráte.