Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Last Guardian
sponzorované odkazy

Last Guardian

Hrajete online hru Last Guardian

Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.

ovládání hry Last Guardian

Myš • 4.41 MB • 1118x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Space Dude
Akční hry - 20x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Western Blitzkrieg - super střílečka
Akční hry - 27x
Zahrajte si na Ramba a pouze s vaší výzbrojí pokoste všechny nepřátele. V oblasti, kde budete vysazeni, jde opravdu do tuhého. Proti vám stojí dlouhá nepřátelská linie, kterou se musíte prostřílet. Na pomoc máte pistoli a samopal. Boj vám usnadní různé bonusy v podobě doplnění energie a munice. Dávejte dobrý pozor na miny.
Primal Defense
Akční hry - 20x
Váš kmen byl nápadem krvelačnými zombii. Vy jste jako jediný jejich útok přežil. Pokuste se všechny zombii zabít za pomoci luku a šípu dřív, než vás zabijí oni. Pomstěte smrt svých blízkých a svých přátel.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 35x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 25x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 18x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Tailspin
Akční hry - 14x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Skullkid
Akční hry - 50x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Police Sniper 2 - prima snajpr hra
Akční hry - 35x
Sniper hry jsou oblíbené především mezi chlapci. Každý asi v mládí toužil stát se policistou nebo vojenským ostřelovačem. V této superhře si to můžete vyzkoušet virtuálně. Vykonejte misi, která spočívá ve zničení všech teroristů.
Paldorian Defense
Akční hry - 22x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 757x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
Traffic Tom
Akční hry - 37x
Jste připraveni na jízdu svého života? Připojte se k Tomovi v jeho prvním dobrodružství a staňte se králem silnic! Nejprve však samozřejmě musíte prokázat nejen své schopnosti řidiče, ale také chytrého inženýra. Vylepšujte své motorky, abyste mohli plnit náročné silniční mise a vydělávat s nimi spoustu peněz! Na své cestě prozkoumáte 3 pestré oblasti s krásným prostředím. Nenechte se však zmást poklidným vzhledem, v každé oblasti na vás číhají zlí bossové, kteří čekají, aby vás vyzvali na riskantní závody. Nastartujte motory, ale na helmu, a dobývejte dálnice!
Luigis revenge interactive
Akční hry - 35x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
Epic Time Pirates
Akční hry - 81x
V této velmi pěkné online hře budete vést partu pirátů, kteří cestují v čase. Postupně se prostřílejte přes 20 náročných levelů a dokažte, že jste hráči akčních her s opravdu vysokým skillem.
Polar Bear
Akční hry - 39x
Hlavním hrdinou hry Polar Bear je naštvaný lední medvěd, kterému už došla trpělivost s lidmi a chystá se je roztrhat na maličké kousky. Hra je vhodná pro starší hráče, protože se v ní objevuje opravdu velké množství krvavých scén. Vy se vžijete do role rozzuřeného medvěda, který se vydá zlikvidovat všechny zlé lovce.