Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Angry Pirates
sponzorované odkazy

Angry Pirates

Hrajete online hru Angry Pirates

Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.

ovládání hry Angry Pirates

Myš • 6.78 MB • 198x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 1x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 0x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Collapse It
Logické hry - 1x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Hapland
Logické hry - 3x
Hapland je legendární hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji, velice chytlavá logická hříčka.
My Life Is Yours
Logické hry - 5x
Snažte se v této hře převtělovat za jiné bytosti a stále se dostávat přes veškeré překážky, které vám tato super hra připravila. Do míst, kde je nakreslená ruka, tak tam se většinou posunete. Musíte se dostat do dveří.
Numbers
Logické hry - 0x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
March Zuma
Logické hry - 2x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
Ultimate Ninja
Logické hry - 2x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Revenge of the Stick
Logické hry - 4x
V této propracované hře budete stavět do boje různé kancelářské potřeby proti panáčkům, kteří vylezají z monitoru a snaží se dostat na svobodu.Postupně z monitoru budou vylézat těžší a těžší postavičky proto musíte být pořádně vyzbrojeni.Dokážete všem zabránit v úniku ?
Curse Run
Logické hry - 1x
V úvodním intru se dozvíte, co se vlastně odehrálo a proč je hlavní hrdina pronásledován mumiemi. Naštěstí u sebe máte velice cenný artefakt, se kterým dokážete dočasně vykopávat díry. Hlavním hrdinou hry je dobrodružný pejsek, který se dokáže pohybovat v tajuplné pyramidě. Dokážete si poradit s nebezpečím?
Monkey Go Happy Ninjas 2
Logické hry - 5x
Další díl z patrně nejúspěšnější herní série Monkey Go Happy. A o co v pokračování Ninjas 2 jde? Opět budete sbírat předměty a plnit různé úkoly. To vše proto, aby byly opičky opět plné úsměvu. Podaří se vám tuto super logickou hru dohrát až do samotného konce?
Ballooner: New Adventures
Logické hry - 1x
Odstraňte objekty v této hře, které zabraňují v postupu. Hra obsahuje celkem 24 úrovní a ty musíte pokořit. V této super hře zažijete opravdu hodně zábavy. Snažte se samozřejmě nasbírat nějaké vysoké skóre.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 2x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Mad Bombs
Logické hry - 0x
Ve hře Mad Bombs se setkáte s poměrně netradičním nápadem. Dostanete totiž možnost ovládat malé výbušniny, které se dokážou pohybovat. Aby vybouchly, musíte je napřed zapálit ohněm. Cílem hry je zlikvidovat zombie. Hra obsahuje celkem slušný počet úrovní, během nichž si dobře procvičíte svoje logické uvažování.
Vortex Point
Logické hry - 4x
Poněkud vtipná adventura, ve které budete v roli detektiva pátrat po pachatelích zločinů. Jak se však brzy ukáže, bude to asi pěkná duchařina, u které se možná budete bát. Podaří se vám celou záhadu vyřešit?