Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Angry Pirates
sponzorované odkazy

Angry Pirates

Hrajete online hru Angry Pirates

Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.

ovládání hry Angry Pirates

Myš • 6.78 MB • 38x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Clix Puzzle
Logické hry - 0x
Clix Puzzle je jednoduchá logická minihra, která vás ale bude bavit pěkně dlouho. Vaším úkolem je zastavět hrací pole všemi kameny tak, aby bylo zakryto každé políčko. Tato hra vypadá na pěkný zásek :-).
Bubble Earth
Logické hry - 1x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Bomboozle 3
Logické hry - 0x
Třetí díl oblíbené kuličkové spojovačky Bamboozle. Vaším úkolem je najít na ploše stejně barevné kuličky, které označením odstraníte. Pokud se vám podaří spojit 5 stejných kuliček, tak vytvoří bombu, která vám v dalším hraním hodně pomůže.
The Mopples
Logické hry - 1x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 0x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 0x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Bayou Island
Logické hry - 0x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
Sudoku Original
Logické hry - 3x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.
Comboling
Logické hry - 0x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
hra v Unity3D
HIPPO CIRCUS
Logické hry - 3x
Logická online hra, ve které budete řídit skupinku hrošíků, kteří zrovna mají taneční vystoupení. Docela příjemná hra na odreagování a načerpání nových sil pro jiné naše super hry :). Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku.
Red Ball 3
Logické hry - 62x
Oblíbená hra s červeným míčkem - Red Ball - je zde v třetím pokračování. V tomto díle je vaším úkolem dostat míček na konec každé úrovně. Musíte vyřešit řadu překážek a logických nástrah. Věříme, že se skvěle pobavíte. Red Ball má vydařené i předchozí díly - první i druhý.
SeppuKuties
Logické hry - 5x
V této hře povede zvířátka k jejich potravě. Pro otevření překážek sbírejte klíče a pro postup do dalšího kola musíte získat vždy zlatý ořech. Vaše cesta se neobejde bez ztráty na životech. Kolik zvířátek dovedete do konce?
Mouse Chain
Logické hry - 9x
Mouse Chain je postřehová super hra, která stylem připomíná oblíbenou cool hru Zuma. Cílem je ochránit zásoby jídla před invazí hladových myší. Za žádných okolností nedopusťte, aby se myši dostali až k vašemu sýru.
Cubrius
Logické hry - 0x
Cubrius je zajímavá logická hra, která si vás získá skvělou hratelností a pěknou grafikou. Úkolem je posunovat krabice tak, aby byly u sebe vždy krabice stejné barvy. Hra obsahuje několik záludných typů krabic a mnoho úrovní.
Color Lines
Logické hry - 2x
Zahrajte si pěknou logickou hru Color Lines. Hra začíná s hracím polem 9x9 a s pěti barevnými míčky. Cílem hry je odstranit míčky tak, aby byly srovnané vodorovně, svisle nebo diagonálně, a to pouze jedna barva.