Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Angry Pirates
sponzorované odkazy

Angry Pirates

Hrajete online hru Angry Pirates

Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.

ovládání hry Angry Pirates

Myš • 6.78 MB • 175x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sym-a-Pix Light
Logické hry - 34x
Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.
Free Bernie Pirates
Logické hry - 1x
Jedna z vydařených miniher na přemýšlení. V tomto zpracování budete stavět potrubí tak, aby voda plynule proudila. Potrubí tedy musí všude navazovat. Dokážete rychle zdolat všechny herní úrovně?
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 0x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
Hapland 3
Logické hry - 1x
Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.
Sudoku - populární hra Sudoku online
Logické hry - 8x
Smyslem hry Sudoku je vyplnit mřížku číslicemi tak, aby každá řada, sloupec a boxy 3x3 obsahovali všechna čísla od 1 do 9. V této verzi Sudoku je čas vaším soupeřem, proto přemýšlejte velmi rychle...
Mahjong Connect
Logické hry - 7x
Jedna z nejoblíbenějších online her na celém internetu. Mahjong Connect patří určitě mezi nejlepší mahjong hry. Vaším úkolem bude najít dvojice stejných kamenů a označením je odebrat. Avšak pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny. Líbí se vám tahle gamesa? Sdílejte ji na Facebooku.
Furiosity
Logické hry - 0x
Furiosity je poměrně jednoduchá logická hra, ve které si občas pořádně potrápíte mozkové závity. Dostanete na starost přebarvování dlaždic z jedné barvy na jinou, ale vždy to musíte dělat podle nějakého předem stanoveného klíče. Pokaždé je potřeba přijít na princip, díky němuž se jednotlivé dlaždice přebarví.
Jewels Hero
Logické hry - 1x
Vydařená logická super hra ve stylu klasiky Bejeweled s prvky strategie. Útok s nepřítelem probíhá na hrací ploše, kde hledáte a odstraňujete stejně barevné krystaly. Hra má super atmosféru a skvělou hratelnost.
Cube Crash 2
Logické hry - 1x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Aqua Bowls
Logické hry - 0x
Tak tu máme další ze skupiny online her, ve kterých využijete schopnosti svého mozku. Zkuste tuto výzvu a přeskupte akvária tak, aby byla vždy tři stejná v řadě nebo ve sloupci. Nebude to vůbec jednoduché, ale hra vás dozajista chytne.
Interactive Puzzle
Logické hry - 1x
Velmi originální logická hra, která vás donutí přemýšlet na samé hranici vašich schopností. Hra se hraje skoro jako obyčejné posouvací puzzle - jediné co musíte udělat, je přesouvat bloky tak, abyste vytvořili správný obrazec. Máte 10 nápověd. Hra obsahuje docela dost obrazců různé úrovně.
Crazy cube
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.
Monsters Mash 3
Logické hry - 1x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
Super Cut It
Logické hry - 0x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 1264x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.