Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Johnny Upgrade

Hrajete online hru Johnny Upgrade

Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.

ovládání hry Johnny Upgrade

Klávesnice • 3.78 MB • 168x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 30x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
Soulmech Shinobu
Akční hry - 26x
Staňte se akčním hrdinou a pohybujte se v nepřátelské zóně. Vašim úkolem je ubránit se nepřátelům pouze s mečem v ruce. Dávejte si pozor, aby Vás nezabili dříve než vy je. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
City Siege Sniper
Akční hry - 157x
Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.
Hulk Smash Up
Akční hry - 259x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.
Death Lab
Akční hry - 21x
Další z řady zábavných, logických akčně laděných online her. Zavítejte to tajemné laboratoře, kde na vás čekají desítky nepřátel. Ty budete muset zničit pomocí nejrůznějších zbraní, mezi něž patří i zápalné lahve.
Panda Uprising
Akční hry - 516x
Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.
Hungry are the Dead - boj se zombíky
Akční hry - 2x
Zombie, čili nemrtví, sice nevypadají zrovna dvakrát zdravě, nicméně jsou neustále hladoví. A tentokrát dostali chuť na vás. Pokud nechcete skončit na jejich talíři, musíte s nimi bojovat. Na pomoc máte přesnou pušku, hromadu nábojů, granáty a časem i různé zátarasy a překážky. Miřte přesně, jinak vás zombívi v této superhře dostanou.
hra v Unity3D
Tiny Survival
Akční hry - 39x
Jednoduchá 3d střílečka, ve které se budete procházet po krajině a snažit se přežít útoky mozkolačných zombíků. Pokuste se najít lepší zbraně, různé bonusy a také vozidla, která vám usnadní útěk před zombíky.
Armada Tanks
Akční hry - 11x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Nuclear Outrun
Akční hry - 12x
Snažte se postřílet veškeré zombíky, kteří se vám dostanou do cesty. Nemůžete je přejet. Musíte je postřílet a tak získáte skóre. Můžete si hned na začátku hry vybrat, jestli budete auto ovládat sami nebo to bude automatické.
Anti Christ Robot
Akční hry - 20x
Cílem této akční hry je v roli robota tropit zlo a odolávat útoku policistů. Robota ovládáte šipkama, mezerníkem je střelba, klávesou B házíte granáty a klávesou V je útok. Hra má 10 MB, proto se bude déle načítat.
Steam King
Akční hry - 19x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Teddy Bear Picnic Massacre
Akční hry - 25x
Super hra se skvělou hratelností a velmi zdařilou grafikou. Je to trochu brutalitka, ale velmi zábavná. Vaším úkolem bude ničit malé medvídky, kteří se tak trochu zbláznili. Samozřejmostí jsou různé bonusy, překvapení a upgrady.
Skullkid
Akční hry - 46x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Temple Guardian
Akční hry - 36x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.