Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Johnny Upgrade

Hrajete online hru Johnny Upgrade

Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.

ovládání hry Johnny Upgrade

Klávesnice • 3.78 MB • 59x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Recoil
Akční hry - 29x
Pěkně poblázněná bojovka, která se odehrává v robotickém světě plném hrůzných strojů, které se tak trochu podobají robotickým psům. Vašim úkolem je všechny je porazit a přežít co nejdéle to půjde.
Zombie Splatter
Akční hry - 31x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
hra v Unity3D
CS Portable
Akční hry - 14x
Výborný klon legendární akční hry Counter Strike. Skvělá hratelnost, super efekty a 3D grafika. Můžete si zahrát jak singleplayer, tak i po netu s více hráči, takže hra pak vydrží opravdu na dlouho. Vzhůru do akce.
Ben 10 vs Zombies
Akční hry - 29x
Pěkná zombie hra, ve které jako hrdina vystupuje oblíbený Ben10. Zombíci jsou právě na hladovém tažení, ve stručnosti: mají zálusk i na váš mozek. Nezbývá, než se chopit zbraně a zombíky vystřílet.
Monster Legions
Akční hry - 348x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.
hra v Unity3D
Slenderman Must Die Silent Forest
Akční hry - 41x
Připravte se na pěkně říznou střílečku a na souboj s temným démonem, který žije v lese. Použijte všechny své schopnosti a snažte se ho zabít dříve než on sprovodí ze světa vás. Nemějte však strach - věříme, že zvítězíte.
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 11x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
X-Fightingpet 1.5
Akční hry - 39x
X-Fighting Pet je flash hra, která v sobě spojuje několik žánrů. Předně jsou to akční souboje, hra se zvířaty a další zajímavé herní prvky. Hra má naprosto úžasnou grafiku, rozhodně se budete skvěle bavit.
Sift Heads Assault
Akční hry - 20x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
Mass Mayhem 2
Akční hry - 15x
Ve druhém pokračování hry Mass Mayhem se vžijete do pocitů atentátníka, díky čemuž ze začátku proděláte speciální výcvik, kde se dozvíte, jak byste se měli chovat v akci. Ve hře narazíte na různé nepřátelské gangy, mezi něž patří Ku-klux-klan, americká armáda nebo nacističtí bojovníci. Snažte se zvítězit!
MindScape
Akční hry - 28x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Strategy Defense 4
Akční hry - 29x
Strategy Defense 4 už jak název napoví je čtvrtý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle jich budete ale mít hned tři. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
hra v Unity3D
Megabyte Punch
Akční hry - 20x
Dobrodružná bojovka prosycená elektřinou a inteligentními bojovými roboty. Vytvořte si svého bojovníka z nejrůznějších dílů, které mají různé vlastnosti. Dobrým nakombinováním můžete vytvořit opravdu silného hráče, který nebude mít soupeře. Hra je v Unity3D a hraje se skvěle.
Kings Island
Akční hry - 25x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Reactance 2
Akční hry - 16x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.