Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Crazy Soldier
sponzorované odkazy

Crazy Soldier

Hrajete online hru Crazy Soldier

Máme tady velice super hru, kde budete muset sestřelit pár překážek, abyste dokázali zničit armádní vojska. Pokud budete chtít postoupit do dalších úrovní, tak je opravdu zapotřebí tyto vojáky zabít.

ovládání hry Crazy Soldier

Myš • 2.31 MB • 65x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 10x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 15x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
Girado
Ostatní - 13x
Velice zajímavá hra, ve které si budete přehazovat boomerang. Snažte se ho přehazovat mezi lidma před vámi a snažte se tak dostat až do cíle. Hra vám ukazuje dráhu letu, takže to není až tak moc těžké.
Scary Sleepover
Ostatní - 54x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Crush the Castle
Ostatní - 25x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.
Unlimited Rescue
Ostatní - 28x
Obrovská vlna zničila vesnici a vaším úkolem je tyto lidi zachránit. Naložte veškeré vesničany na vaší loď. Dávejte si obrovský pozor, abyste nenarazili na kámen nebo se nedostali do pole elektrické sítě.
Beach Coffee
Ostatní - 11x
Staňte se na pár dnů krásnou servírku, která má za úkol obsluhovat své zákazníky na slunné pláži. Přijímejte objednávky, noste svým zákazníkům jídlo a pití a taky je nechte zaplatit. Vše ale musíte dělat rychle a přesně.
Park My Caravan
Ostatní - 669x
Zaparkujte váš karavan na parkovací místo. Zní to jednoduše? Tak se do toho dejte a pokuste se o to. Ověřte si, za jak dlouho dokážete s tímto karavanem zaparkovat. Musíte zaparkovat na bílém vyznačeném místě.
Cargo Bridge 2
Ostatní - 227x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.
Youda Camper
Ostatní - 29x
Každý jistě zná různé budovatelské hry - například vystavět co nejsilnější vesmírnou základnu či vojenské sídlo. V téhle hře nebudete mít až takové ambice, ale i přesto vaše snaha bude prospěšná ostatním - budete totiž stavět Kempingové centrum. Výtečná Youda hra je také Survivor 2. Rozhodně zkuste.
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Tri achnid
Ostatní - 24x
Pěkná oddechovka s výborným nápadem. Ovládáte svoji trojnožku velice zvláštním způsobem se pohybujete dopředu. Svoje nohy přesouváte postupně po jedné a zachytáváte se na stěnách herní mapy. Nezapomeňte vyrovnávat rovnováhu.
Berzerk Ball 2
Ostatní - 42x
Odpalte tohoto týpka co nejdál to půjde. Snažte se nasbírat zkušenostní body a dostaňte se tak stále dále. Za zkušenosti budete moc nakupovat vylepšení. Máte tady obchody, hazard a další věci.
Alien Blast
Ostatní - 12x
Sestřelujte nepřátelské mimozemšťany na druhé straně hry. Před nimi budou nějaké bariéry, které musíte samozřejmě nějakým způsobem překonat. Snažte se nepřítele zničit na co nejméně výstřelu.
The Relic Rush
Ostatní - 19x
Pokuste se co dostat na konec mapy, aniž by si vás někdo všiml, také musíte překonat spoustu nástrah jako například nejrůznější zabezpečovací zařízení.. Na konci získáte cennou relikvii, která vám může..