Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Crazy Soldier
sponzorované odkazy

Crazy Soldier

Hrajete online hru Crazy Soldier

Máme tady velice super hru, kde budete muset sestřelit pár překážek, abyste dokázali zničit armádní vojska. Pokud budete chtít postoupit do dalších úrovní, tak je opravdu zapotřebí tyto vojáky zabít.

ovládání hry Crazy Soldier

Myš • 2.31 MB • 460x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Fancy Wizard
Ostatní - 31x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Pokemon Puzzle Challenge
Ostatní - 30x
Pokud jste fanoušky Pokémonů a myslíte si, že je všechny znáte, pak zkuste tuto testovací online hru. Na hrací ploše se vám ukáže 24 Pokémonů a jméno jednoho z nich. Vaším úkolem je nalézt ke jménu odpovídající obrázek Pokémona. Na přemýšlení máte 6 sekund.
Chubby Hamster
Ostatní - 60x
Pěkná úniková online hra s křečkem, který by rád zdrhl z klícky. Pomůžete mu? K útěku budete potřebovat najít správný postup, což znamená klikání na předměty a hledání souvislostí, které by vám mohli pomoci.
Christmas Bike Trip
Ostatní - 697x
Jeďte s tímto Santou na motorce přes hory sněhu a pokuste se udržet balanc při překonávaní překážek. Posbírejte všechny dárečky, které jsou po cestě porozházený a vyhrajte!
Star Magic
Ostatní - 419x
Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.
Net pet
Ostatní - 33x
Pěkný simulátor péče o kočku nebo pejska. Na začátku hry si vyberete, jakého mazlíčka chcete dáte mu jméno a pak bude na vás se o něj dobře starat. Zajistěte mu potravu, zábavu a ostatní nezbytné věci.
Cargo Retriever
Ostatní - 15x
Zahrajte si na řidiče kamionu, který má za úkol naložit bedny. Jezděte po městě a dobře sledujte okolí silnice, jestli se tam nenachází bedna s nákladem. Jsme zvědaví, zda se vám zadaří najít všechny bedny.
Monster Hummer 2
Ostatní - 27x
Monster Hummer 2 je opět zpátky s novými úrovněmi. Jeďte přes překážky a nezastavujte se. Dokončete každou úroveň v této hře. Posbírejte veškeré mince, abyste měli body do skóre. Užijte si spoustu zábavy!
Digestion Game Quiz
Ostatní - 31x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
Make Chuck Norris Cry
Ostatní - 13x
Zkuste si zdánlivě nemožný úkol - rozbrečet Chucka Norrise. Toto zadání na vás klade tato zajímavá logická online hra. Nutná znalost angličtiny.
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 3x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Meal or no Meal
Ostatní - 10x
Jelikož je americká televizní soutěž Deal or no Deal (v Česku "Ber nebo neber") velice oblíbená, vzniklo i několik online her na její téma. Ve hře Meal or no Meal nebudete otvírat kufříky s penězi, ale podnosy s luxusními a méně luxusními pokrmy :).
Urban Mayhem
Ostatní - 21x
V této hře ovládáte monster truck. Pokuste se nepřevrátit a vyhrajte. Vždy musíte vpohodě dojet do cíle. Sbírejte také při skocích hvězdičky, abyste získali co největší skóre v této super hře.
Jurassic Baby Care
Ostatní - 27x
Chtěli byste doma chovat malého dinosaura? Asi to nepůjde, že? Ale nevadí, můžete si péči o dinosauří mládě zkusit v této superhře. Dobře malého raubíře krmte, starejte se o jeho zdraví a aby byl stále spokojený.
Gem Cave Adventure
Ostatní - 36x
Sbírejte v této hře různé kameny. Postupujte do dalších úrovní a to tak, že kámen seberete. Snažte se o co nejlepší výsledek v této hře. Ukažte co ve vás je. Na začátku vám hra pomůže, abyste věděli co dělat.