Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
A.R.C.S.
sponzorované odkazy

A.R.C.S.

Hrajete online hru A.R.C.S.

Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.

ovládání hry A.R.C.S.

Myš • 2.85 MB • 1619x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
John Citizen
Akční hry - 13x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
Days of Monsters
Akční hry - 21x
V následující hře se výjimečně stanete obrovskou příšerou, která se snaží zlikvidovat celou lidskou populaci. Postupně musíte ničit jednotlivá města. Vlastní příšeru můžete postupem času vylepšovat, aby se jednalo o ještě zabijáčtějšího netvora, který nedá lidstvu spát. Potřebujete velkou sílu, hodně energie a životů.
Splatters
Akční hry - 27x
Snažte se eliminovat veškeré objekty, které na vás létají. V této super hře musíte sestřelit vše, co kolem vás létá. Sbírejte zkušenosti a body, které se vám budou hodit při vylepšování sami sebe.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 50x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
Street Fighter 2 - bojová klasika
Akční hry - 16x
Zavzpomínejte na časy herních automatů v maringotkách a počítačů Amiga. Hra Street Fighter byla kdysi velice oblíbená, nyní si ji můžete zahrát i jako flashovou online hru. Hra se ovládá šipkama a klávesama A,S,D.
Zombie Splatter
Akční hry - 33x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
Kill The Aliens
Akční hry - 29x
Pěkná akční online hra plná zlých vetřelců. Jste jediný přeživší ve městě. Vaším úkolem je střílet po všem, co se hýbe. Rozhodně nemějte slitování.
Intruder: Combat Training 2x
Akční hry - 26x
Luxusní klučičí střílečka, ve které si zahrajete za ultimátního člena elitní vojenské jednotky. Vrhněte se do boje a sbírejte zkušenosti, kterými posléze odemknete lepší zbraně a vybavení. Svého vojáčka můžete docela hodně upravit - od zbraní, vzhledu až po doplňky.
April - Final Major Project
Akční hry - 25x
Tato online hra je zajímavá tím, že děj vychází ze skutečných událostí (avšak v trochu metaforických symbolech:)). Popisuje jednu epizodu z autorova života, kdy musel na vysoké škole vytvořit projekt ve Flashi. V cestě mu ale stojí nejrůznější chyby v actionscriptu, zosobněná lenost, otravné emaily a další. April: Final Major Project je vtipná akční superhra. Rozhodně zkuste.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 36x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Transformer
Akční hry - 30x
Transformers jsou známý komiks a film, který se dočkal zpracování i v rámci počítačových her a jednu si můžete právě vyzkoušet. Dostanete se do boje proti nebezpečným nepřátelům, za jejichž likvidaci si připíšete body na konto. Z robota se můžete klidně přeměňovat na vozidlo a zase zpátky. Zlikvidujte všechny protivníky!
Superfighter
Akční hry - 14x
Staňte se mistrem bojových umění a poražte v tomto turnaji všechny své soupeře. Superfighter je čistá kung-fu akce, ve které se postupně utkáte se stále těžšími soupeři. Postavu ovládáte klávesami A, S. Údery provádíte šipkama.
The Last Dinosaurs
Akční hry - 37x
Skákačka, ve které poznáte malého dinosaura, který patrně přežil záhubu všech jeho předků a v poklidu žil v podzemí...tedy až do dnešního dne. Jinými slovy na vás čeká příjemná plošinovka se střílením.
Sniper Duty
Akční hry - 80x
Pěkná postřehová sniper hra, která dost dobře napodobuje klasiku mezi akčními střílečkami - Call of Duty. Čeká na vás celkem 3 kola po 1 minutě, kdy musíte zničit všechny zlé chlapíky. Snažte se mířit opravdu přesně.
Bang Heroes
Akční hry - 6x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.