Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
A.R.C.S.
sponzorované odkazy

A.R.C.S.

Hrajete online hru A.R.C.S.

Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.

ovládání hry A.R.C.S.

Myš • 2.85 MB • 335x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
SWAT Tank
Akční hry - 24x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
Epic Boss Fighter 2
Akční hry - 33x
Poté co náš hrdina porazil deset obávaných bossů v prvním díle, je tu další vlna akce a soubojů se zlými ničiteli. K tomu, abyste porazili všechny bosse, budete potřebovat dobře kombinovat zbraně a upgrady.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 6x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Bunnies and Zombies
Akční hry - 13x
Tato super hra je ještě nedodělaná, ale je opravdu hodně zábavná. Na vývoji se podílel jen jeden vývojář, který schání profesionální programátory, aby mu pomohli pracovat na jiných projektech. V této hře ochraňte malé dítě.
Territory War
Akční hry - 24x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
Friday the 24th
Akční hry - 33x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
hra v Unity3D
Motor Wars
Akční hry - 358x
Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.
hra v Unity3D
Ben 10: The Lost World
Akční hry - 35x
Zkuste udělat vše pro záchranu vašeho života na této tajuplné a nebezpečím protkané planetě. Buďte velmi obezřetní a nezemřete příliš brzy. Sbírejte bonusy a po nepřátelích vystřelujte ohnivé koule. Super hra v unity3d.
hra v Unity3D
Freefall Tournament
Akční hry - 767x
Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.
Drone Wars
Akční hry - 26x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
Sniper Duty
Akční hry - 77x
Pěkná postřehová sniper hra, která dost dobře napodobuje klasiku mezi akčními střílečkami - Call of Duty. Čeká na vás celkem 3 kola po 1 minutě, kdy musíte zničit všechny zlé chlapíky. Snažte se mířit opravdu přesně.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 311x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Buccaneer
Akční hry - 2x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Void Gunner
Akční hry - 1x
Jste střelec v kosmické lodi, která převáží důležité náklady. Vaším úkolem je dovést loď až do cíle a přitom zničit útočící lodě. Po každé misi můžete vylepšovat zbraně.
World of Mutants 2
Akční hry - 22x
Skrolovací střílečka v klasickém kabátku. Objevujte tajemné planety a setkejte se s nepřátelskými létavci. Cílem je samozřejmě likvidace všech nepřátelských jednotek, které si dovolí zkřížit vám cestu.