Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
A.R.C.S.
sponzorované odkazy

A.R.C.S.

Hrajete online hru A.R.C.S.

Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.

ovládání hry A.R.C.S.

Myš • 2.85 MB • 135x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
3D Space Hawk
Akční hry - 3x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
Zombotron 2
Akční hry - 101x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.
Forest Warrior
Akční hry - 8x
V džungli se usadil drapla a vašim úkolem v této online hře je ho najít a pokusit se ho zničit. Jenže cesta, kterou musíte podstoupit je náročná. Proto se pořádně připravte na mnoho nepřátel a bojů.
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 25x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
Alternate Commissar
Akční hry - 16x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
Kingdom Bow
Akční hry - 4x
Zbavte se svých nepřátel. Vyberte si ze tří her, které chcete hrát a poté se pusťte do střílení. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Jako zbraň máte pouze luk. Pomocí myšky si určete směr a délku doletu. Zvládnete to?
Monster Hunt
Akční hry - 1x
V roli mladé dívky budete v této online hře bojovat proti všem monstrům na této zemi. Vaší zbraní se stane obyčejný luk a jeho šípy, kterými budete monstra odstřelovat. Dávejte si pozor na svůj vlastní život.
Splatters
Akční hry - 22x
Snažte se eliminovat veškeré objekty, které na vás létají. V této super hře musíte sestřelit vše, co kolem vás létá. Sbírejte zkušenosti a body, které se vám budou hodit při vylepšování sami sebe.
Chraň počítač před viry
Akční hry - 10x
Jednoduchá česká online hra od Volný.cz. Cílem je myší ničit viry, kteří si to namířily k vašemu počítači. Online hra se ovládá šipkama.
Fat Warrior 2
Akční hry - 149x
První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.
hra v Unity3D
Martian Wars
Akční hry - 24x
Ukázka připravované mega akční střílečky pro více hráčů online. Jak se můžete přesvědčit, hra má pěknou grafiku a i ovládání není z nejhorších. Takže nabijte své zbraně a pusťte se do litého boje.
Torpedoes Armed
Akční hry - 36x
Vezměte si na starost ovládání ponorky, která se vydává do boje ve hře s názvem Torpedoes Armed. Na začátku hry dostanete možnost získat pár informací o tom, jak se vlastně hra ovládá. Jakmile splníte všechny potřebné úkoly vyplníte, klidně můžete pokračovat opravdu těžkými misemi. Dávejte pozor na stav paliva.
Panda Uprising
Akční hry - 357x
Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.
Azul Baronis
Akční hry - 2x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
One Button Vania
Akční hry - 26x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.