Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
A.R.C.S.
sponzorované odkazy

A.R.C.S.

Hrajete online hru A.R.C.S.

Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.

ovládání hry A.R.C.S.

Myš • 2.85 MB • 905x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Polar Rescute
Akční hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem dobít jižní pól. Hrajete za tučňáčka, který musí splnit tento nelehký úkol. Ve hře je na Vás nachystáno mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Epic War
Akční hry - 2x
V této hře si prožijete plno bitev. Budete muset zničit nepřátelé a dobít jejich hrad a to hlavně bojem a vaší trpělivosti. Ale nesmíte zaváhat a nechat si zničit svůj hrad. To by totiž znamenalo pro vás konec
Hack Slash Crawl
Akční hry - 40x
Skvělá akční bojovka pro drsnější hráče. Ovládejte svého udatného bojovníčka a ničte všechny nepřátele. V této superhře na vás čeká mnoho soubojů, u kterých využijete i předměty, které cestou naleznete.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 38x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
Plazma Burst 2
Akční hry - 32x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Kraken Attack
Akční hry - 15x
Kraken Attack je další akční hra plná dobrodružství a napětí. Vaším cílem v této superhře je ničit plavidla a létající stroje. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů, než vám dojde veškerý život.
hra v Unity3D
Warmerise Lite Version
Akční hry - 41x
Kyborgové se právě dostaly do rozhodující bitvy o osud celého vesmíru. Vy jste jedním z kybernetických bojovníků a musíte zabít co nejvíce nepřátelských jednotek. Takže hurá do této akční řežby v Unity.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 29x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
The King of Fighters
Akční hry - 54x
Výborná bojová hra, ve které se vrátíte zpět v čase a trochu si připomenete klasické automatové bojovky. Staňte se králem všech bojovníků a ukažte co ve vás je. Dokážete přemoci všechny protivníky?
Mushroom Madness 3
Akční hry - 30x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 60x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Zoo-preme accuracy
Akční hry - 21x
Zlý Sasquatch ovládl mysl zvířat v zoologické zahradě, načež se začala bouřit. Před tím než všechno a všechny rozdupou se je musíte pokusit zastavit. K tomu vám poslouží zbraně a medicína. Po každé úrovni můžete zbraně vylepšovat a koupit si účinnější medicínu. Zoo-preme Accuracy je pěkná, ale ze začátku poněkud těžká hra.
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 10x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.
Red Warrior
Akční hry - 46x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.
Army of Destruction
Akční hry - 5x
Na vaši planetu opět zaútočili nezvaní hosté, které zajímá pouze kompletní likvidace vašich měst. Postavte se jim na odpor a odrazte jejich útoky. Nestačí pouze zběsile střílet, je nutné dobře mířit, aby vám neprošel ani jeden nepřátelský voják. Snažte se o headshoty, kterým jednotku sejmete jednou ranou.