Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Amigo Pancho 2
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 2

Hrajete online hru Amigo Pancho 2

Udělejte v této hře vše pro to, abyste nepraskli balónek, na kterým visí tento kovboj. Dostaňte se do výše, co možná nejrychleji a bez sebemenších problémů, abyste získali co největší možné skóre.

ovládání hry Amigo Pancho 2

Myš • 4.91 MB • 363x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Firefighters Rush
Ostatní - 170x
V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.
Caffe Waitress
Ostatní - 24x
Vyzkoušejte si, zda by jste mohli pracovat v restauraci jako obsluha zákazníku. Přijímejte objednávku od svého zákazníka, předejte ji vašemu kuchaři a hotový objednaný nápoj či jídlo. Nezapomeňte je zkasírovat.
Rock Out
Ostatní - 17x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Swingers
Ostatní - 17x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.
Super Mario Flash
Ostatní - 42x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Ninja Painter 2
Ostatní - 26x
Vemte s tímto ninjou barvu a pokuste se posbírat veškeré hvězdičky, které vám stojí v cestě. Snažte se dostat přes zamknuté dveře. Tato super hra má opravdu skvělé úrovně u kterých se pobavíte.
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 49x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Easter egg hop
Ostatní - 3x
Potřebujete si po dlouhé šichtě oddechnout? Zkuste tuhle pohodovku s velikonočním námětem. Vašim úkolem bude chytat malá roztomilá kuřátka a zkusit se vyhnout zákeřným slepicím, které vás zrovna nemají rády.
Save kaleidoscope
Ostatní - 27x
Na moři ztroskotala loď, která převážela jedovatý odpad. Vašim úkolem bude na dně moře vypěstovat květiny, které se tímto odpadem živí. Jedině tak dokážete v této oddychové online hře obnovit život pod mořem.
Tower Bloxx
Ostatní - 21x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
Mr-Georges
Ostatní - 371x
Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.
Cave Chaos
Ostatní - 33x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Vintage Car Thief
Ostatní - 24x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Animal Raceway
Ostatní - 27x
Zajímavá online hra se zvířaty. Vaším úkolem je trénovat svěřené zvíře, aby vyhrálo sportovní ligu a mohlo společně s vámi utéct. Jste totiž uvězněni na opuštěném ostrově. Jaké zvíře si vyberete? Bude žralok rychlejší než jezevec?
Weirdo Xmas
Ostatní - 248x
Sestřelte kanónem tyto monstra a posbírejte hvězdičky. Zachraňte tak vánoce! Určete si úhel odpalu a také jeho sílu. Snažte se tyto monstra odpálit pryč z úrovně. Tak se do toho pusťte.