Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Physical Bomb
sponzorované odkazy

Physical Bomb

Hrajete online hru Physical Bomb

Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.

ovládání hry Physical Bomb

Klávesnice • 1.35 MB • 441x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tiny Explorer
Logické hry - 40x
Zajímavá logická online hra, která před vás staví nelehký úkol. Ten spočívá v řízení vozidel, která musíte dostat do cíle. Řízení se dělá pomocí šipek, kterých je však omezený počet. Zvládnete to?
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 25x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Little Witchs Mess
Logické hry - 24x
Ve hře Little Witchs Mess si můžete na začátku vybrat jednu ze tří, respektive dvou nabízených úrovní. Při prvním spuštění máte totiž možnost volit pouze mezi dvěma nejnižšími úrovněmi, protože nejtěžší si musíte zasloužit dokončením prostřední úrovně. Pokaždé potřebujete objevit všechny hledané předměty.
Harry Potter Puzzle
Logické hry - 1432x
Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 34x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.
Georganism 3
Logické hry - 32x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 41x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
Pirate Chains
Logické hry - 1220x
Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.
Quad Cop
Logické hry - 35x
Pěkná online hra, která vás donutí přemýšlet. Úkolem je odstranit záludného banditu pomocí ostatních postaviček. Ty budete krmit různými dobrotami a tím získají netušené schopnosti. Perfektní oddychovka do kanclu.
Best Friends Forever 3
Logické hry - 23x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Blockgineer 2
Logické hry - 24x
Rozmístěte objekty tak, aby se kulička dostala do dveří, které vás dovedou do další úrovně. Pokuste se udělat vše pro to, aby se tam dostala co nejrychleji, protože za to dostanete nejvíce hvězdiček.
Marblelicious
Logické hry - 25x
Zajímavá online hra, která pěkně potrápí vaše přemýšlecí obvody ;). A jaké je zadání hry? Poskládejte kuličky ve správném pořadí podle barev. Nebude to snadné, protože tvůrci hry jednotlivé úrovně navrhli velmi důmyslně.
Horoscope Puzzle
Logické hry - 26x
Hledejte na nebi dané souhvězdí. Vždy se vám na pár vteřin objeví předloha daného souhvězdí a vy hned po sléze budete muset mezi mnoha hvězdami spojit ty správné, které představují určené souhvězdí.
Bomb Face Match
Logické hry - 30x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Splitter Pals
Logické hry - 32x
Oblíbená logická online hra je zpět. V této logické superhře budete potřebovat trochu toho chytráckého fištronu. Vaším úkolem je dostat smajlíka do cíle. Nebude to snadné, první levely jsou na rozehřátí, ale pak to začne být docela obtížné.