Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Physical Bomb
sponzorované odkazy

Physical Bomb

Hrajete online hru Physical Bomb

Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.

ovládání hry Physical Bomb

Klávesnice • 1.35 MB • 766x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Best Friends Forever 3
Logické hry - 24x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 44x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Funny Bees
Logické hry - 31x
Se včelami může být poměrně dost zábavy, o čemž se nás pokouší přesvědčit i autoři hry s názvem Funny Bees. V určeném čase potřebujete dostat stanovený počet včelek do jejich úlu. Cestou je zapotřebí také sebrat soudky s medem. Ze začátku se jedná o velice jednoduchou hru, ale postupně přibývají různé komplikace.
Iq marathon 2
Logické hry - 531x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.
Tortur-o-Matic 2
Logické hry - 42x
Ve druhém pokračování hry Tortur-o-Matic se dostanete před poměrně zajímavý úkol. Začnete tím, že musíte zneškodnit nebezpečného vraha a potřebujete to provést co nejtvrdším možným způsobem, aby byl vrah potrestán za své předchozí činy. Hra je poměrně brutální, takže není úplně vhodná pro mladší ročníky.
Spirit Fencer
Logické hry - 12x
Odstraňujte tři stejné objekty vedle sebe, které vám dodají energií, sílu či cokoliv jiného. Pokud budete chtít parádně zaútočit, tak musíte dostat k sobě několik stejných objektů, odstranit je a poté můžete schopnost použít.
Sly Fox
Logické hry - 57x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 45x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Fodder
Logické hry - 43x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.
Shift
Logické hry - 13x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Fold
Logické hry - 29x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Green and Blue Rob Bank
Logické hry - 45x
Zelená a modrá příšerka se stanou hlavními hrdiny této hry. Obě příšerky zůstaly bez práce a nezbývá jim žádný jiný způsob, jak získat finance, než že se musí vydat na loupežnou výpravu. Pomozte jim vykrást banku. Vyberte trezor za pomoci směrových šipek a vraťte se ke svému kolegovi, abyste mohli zmizet.
Monkey Go Happy 3
Logické hry - 42x
Již třetí díl této bezvadné herní ságy s opičkama. Opět je tu skupinka posmutnělých opiček, které musíte rozveselit. Vyřešte v každém levelu důmyslnou hádanku a zkuste se probojovat do tabulky nejlepších hráčů. Super hra s opičkama je tady. Zkuste i další díly (druhý, čtvrtý, pátý) nebo Mini Monkeys.
Cucaracha
Logické hry - 19x
Chytlavá logická hra s klasickým principem skládání tří stejných symbolů do řady. Cucaracha se oproti jiným hrám liší v tom, že na pole umisťujete symboly najednou ze dvou stran. To hru činí poměrně těžkou, ale i tak zábavnou.
Shape Fold
Logické hry - 35x
Ve hře Shape Fold si zahrajete s mnoha různými geometrickými tvary. Pokaždé potřebujete zaplnit poloprázdný obrazec za pomoci přidělených tvarů, které při správném sestavení zapadnou do vhodných míst. Autoři si pro hráče připravili poměrně slušný počet úrovní, v nichž se postupně navyšuje obtížnost.