Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Physical Bomb
sponzorované odkazy

Physical Bomb

Hrajete online hru Physical Bomb

Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.

ovládání hry Physical Bomb

Klávesnice • 1.35 MB • 908x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Numbers
Logické hry - 24x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Twisting Puzzle Spongebob
Logické hry - 41x
Pexeso s oblíbeným seriálovým hrdinou Spongebobem. Jak už jsme zmínili, jedná se o pexeso. Budete tedy hledat dvojice stejných obrázků. Avšak pozor - vše musíte stihnout do určitého časového limitu.
Cover Front 2
Logické hry - 6x
Nacházíte se v roli agenta a Vašim úkolem je vyřešit jednu z největších záhad. Hra je ve formě detektivky. V cestě Vám bude stát mnoho překážek se kterými si budete muset poradit. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
The Time Trap
Logické hry - 2114x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.
Fjong
Logické hry - 43x
Hlavním hrdinou hry Fjong je podivuhodně vypadající tvor, se kterým si užijete poměrně dost legrace. Potřebujete tvora dostat ke krmení, které se pokaždé nachází někde jinde. Malou příšerku ovládáte myší a musíte určovat, jakým směrem vyskočí. Kromě směru také nastavujete sílu výskoku, aby potvůrka dorazila na správné místo.
Meowra
Logické hry - 45x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Maic Well
Logické hry - 364x
V této velmi příjemné online hře bude vaším úkolem odebírat malá stvořeníčka, která se usídlila ve studni. Spojujte vždy alespoň tři stejné potvůrky a postupně tak studnu vyčistěte. V každém levelu musíte odebrat určitý počet potvůrek.
Shadow Drifter
Logické hry - 27x
Vaším úkolem je projít přes veškeré věže, které se vás snaží sestřelit a dostat se také přes různé laserové dveře. Musíte logicky shazovat tyto bedny a dostat se dále. Tak se do toho dejte a dokončete všechny úrovně.
Phit
Logické hry - 19x
Dokážete přesunout veškeré kostičky do žlutých políček, které je pro Vás nachystáno? Prokousávejte se těmito ne zrovna lehkými koly a ukažte všem, jak jste šikovní. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Build The Bridge
Logické hry - 30x
Pěkná logická super gameska, ve které (jak už samotný název napovídá) půjde o stavění mostu. Z dostupných dílků se snažte postavit most přes vodu. Není to vůbec jednoduché, ale určitě zvládnete všechny úrovně.
Snail Bob
Logické hry - 295x
Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 16x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
Mahjong Classic
Logické hry - 351x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Balloons vs Zombies 2
Logické hry - 37x
Zajímavá lehce brutální zombie hra, ve které budete v roli neohroženého bojovníka ničit zástupy zombíků. Máte zvláštní kanón na balónky, které musíte vystřelit s rozmyslem, abyste s co nejmenším počtem střel zničili nepřítele.
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 49x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...