Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Physical Bomb
sponzorované odkazy

Physical Bomb

Hrajete online hru Physical Bomb

Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.

ovládání hry Physical Bomb

Klávesnice • 1.35 MB • 783x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fragger
Logické hry - 39x
Jednoduchá ale zato pěkně chytlavá online hra, ve které budete házet granáty na své nepřátele. Hod musíte velmi dobře promyslet, protože granátů nemáte nekonečno a nepřítel se bude samozřejmě bránit,
Animals Connect
Logické hry - 41x
Zábavná verze logické online hry mahjong - tentokrát budete z hrací plochy odstraňovat kameny s obrázky zvířat. Máte-li rádi hry jako je např. Kuchařovo nádobí, tak si jistě přijdete na své. Dokážete postupně odebrat všechny dílky?
Ramps
Logické hry - 216x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Rolling Ghosts
Logické hry - 40x
Dějí se špatné věci a hodní tvorové jsou zlou magií přeměňováni na duchy. To musí přestat, a proto se do toho musí někdo vložit. Přiveďte všechny duchy v každé úrovni k životu. Najděte je a klikněte na ně. Musíte dbát na to, aby se duchové přeměňující se na živé organismy někde nerozprskli, pokud by pod sebou neměli vhodné místo k životu.
Hide Caesar 2
Logické hry - 58x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
Tower blaster
Logické hry - 69x
Výborná logická hříčka, i když bychom to podle názvu určitě neřekli. Vašim úkolem je postavit věž dříve než nepřátelští vikingové, a to tak, že lehčí kostky budou stát na těch těžších. Tak se dostanete k vítězství.
Monster Stack
Logické hry - 19x
Tato zábavná hra, v které je úkolem skládat různé příšerky, které panáček drží do co pokud nejvyššího komínu.Komín musíte postupně vyrovnávat takže hra je občas i napínavá.Dokážete postavit co nejvyšší komín ?
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 37x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
Numbers
Logické hry - 24x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Bola
Logické hry - 26x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
Cannon dog
Logické hry - 898x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Black Knight - Černý jezdec
Logické hry - 730x
Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.
Tommy Slingshot
Logické hry - 53x
V této pěkné logické online hře budete pomáhat chlapíkovi jménem Tommy. Ten bude svádět boj s kostlivci. Využijte svých schopností a praku a všechny tyto neřády sestřelte. Po úrovni nezapomeňte na vylepšování.
Dropsum Colours
Logické hry - 43x
Vašim jediným avšak poněkud složitým úkolem v této hře je zničit v každém kole co nejvíce barevných kuliček, které máte v herním poli. Záleží jen na Vás, jestli tento úkol zvládnete. Promyslete si dobře, které kuličky zničíte jako první.
Orange Gravity 2
Logické hry - 27x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.