Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Physical Bomb
sponzorované odkazy

Physical Bomb

Hrajete online hru Physical Bomb

Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.

ovládání hry Physical Bomb

Klávesnice • 1.35 MB • 6x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Plop Art Sudoku
Logické hry - 3x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 8x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Birdish Petroleum
Logické hry - 6x
Využíjte vašeho ptáčka k tomu, abyste zničili tanker. Odstraňte objekty a nasbírejte rakety. V jiných úrovních zase můžete použít ptáčka, který dokáže dělat tornádo a tak tanker zničí. Máte tady hodně možností.
Sky Miracles
Logické hry - 4x
V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.
Red Bugs Puzzle
Logické hry - 5x
V této hře se seznámíte s malým broučkem, který sbírá maliny, aby neměl hlad. Jenže v tom mu brání různé překážky a také ostatní brouci. Pomozte mu překonávat překážky a přelstít zlé brouky.
Impale 3
Logické hry - 6x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
MasterMind extended
Logické hry - 12x
Pamatujete si na starou hru jménem Logik? Princip hry je zdánlivě jednoduchý - jeden z hráčů si vybere několik barevných kamenů a vy musíte uhádnout barvy i přesné pořadí kamenů. Ve hře MasterMind si můžete hru zkusit virtuálně na počítači. Uhodnete všechny míčky?
hra v Unity3D
Super Stems
Logické hry - 10x
Další povedená logická hra v Unity3D. Tentokrát jde o deskovou hru, ve které máte dílky s třemi čísly. Ty umisťujete na hrací pole. Pokud svůj dílek umístíte vedle protivníkova dílku, tak dojde k bitvě - vyšší číslo vyhrává.
Angry Birds Elimination
Logické hry - 16x
Další klasika na způsob spojování tří stejných symbolů. Tentokrát v kabátku oblíbených ptáčků Angry Birds. Odstraňte vždy alespoň tři stejné dílky. K eliminaci dílků můžete využít i bomby.
Click Battle Madness
Logické hry - 11x
V této online hře se stanete pomocníkem čaroděje, který svádí svůj boj s vikingy. Spojujte stejné postavičky a tím aktivujte rozličná kouzla. Není to jen obyčejná hra ve stylu spoj tři, pěkně se hraje a vydrží na dlouho.
Tron 2.0
Logické hry - 17x
Tron je velmi kvalitní scifi film z 80. let. A toto je velmi kvalitní online hra ze současnosti ;). Vytvářejte linku, kterou zaberete prostor a odříznete tak cestu soupeři. Ve hře na vás čeká single hra o 6 úrovních a nebo hra s druhým hráčem.
March Zuma
Logické hry - 6x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 19x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Kaboomz 2
Logické hry - 5x
Ve druhém pokračování hry Kaboomz dostanete k dispozici těžké dělo, ze kterého se dá krásně střílet. Potřebujete zlikvidovat nebo osvobodit balónky, které bývají různě uvězněné. Na dokončení každé z úrovní dostanete předem stanovený počet střel. Některé úrovně jsou jednodušší, zatímco u plnění jiných se zapotíte.
The Time Trap
Logické hry - 4x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.