Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Car Thief Parking
sponzorované odkazy

Car Thief Parking

Hrajete online hru Car Thief Parking

V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...

ovládání hry Car Thief Parking

Klávesnice • 2.93 MB • 849x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
3 Pandas
Ostatní - 40x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.
Mad shark
Ostatní - 25x
V této skvělé hře se stanete žralokem, na kterém dělali potápěči pokusy. Vašim úkolem je utéct ze zajetí co nejdále. Dávejte si pozor na potápěče, kteří se Vás budou snažit zastavit. Můžete je zabít nebo se jim jednoduše vyhnout.
Recess Hide and Seek
Ostatní - 37x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Cebbage Maniac
Ostatní - 25x
Pokuste se sbírat mrkev v této hře. Musíte veškerou zeleninu, kterou v úrovni najdete, tak ji musíte sesbírat. Tak se do toho dejte a projděte všechny úrovně. Pokud nějakou nebudete zvládat, tak stačí, když ji přeskočíte.
Spoof Grid
Ostatní - 36x
Pokuste se přehazovat váš disk mezi vašimi spoluhráči. Dávejte si pozor, aby se váš disk nezničil. Může se to stát tak, že ho hodíte do nějakého objektu. Pokud se vám disk rozpadne, tak pro vás hra končí.
Tom and Jerry Ice Jump
Ostatní - 267x
Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.
Banana Penguin
Ostatní - 25x
Jednoduchá, ale chytlavá online hra se zvířaty. Tentokrát je v hlavní roli skupinka tučňáků. Vaším úkolem je házet banány do košíků, trefit se není zas tolik těžké. Dejte se do hraní :).
Carl the Chef
Ostatní - 46x
Carl je šéfkuchařem v luxusní restauraci. Nyní je na vás, abyste mu pomohli najít cestu ke královskému obědu v této překrásné luxusní restauraci plné jídla a nejrůznějších dobrůtek.
Farm Mania
Ostatní - 646x
Máte vlastní farmu a Vašim úkolem je vypěstovat různou zeleninu, chovat zvířátka a mnoho dalšího. Za každou prodanou věc dostanete určitý počet peněz, díky, kterému se dostanete do dalšího kola. Je to parádní superhra pro všechny virtuální farmáře.
Fancy Wizard
Ostatní - 31x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Interactive Buddy
Ostatní - 30x
V této hře je Vašim jediným úkolem dělat si s panáčkem absolutně cokoliv. Hoďte po něj granát nebo mu dejte pěstí. Čím déle ho udržíte ve vzduchu, tím více peněz získáte. Za každou správnou trefu získáte peníze, za které si můžete nakoupit mnoho dalších věcí.
Balloon Bombardier
Ostatní - 23x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Amateur Surgeon
Ostatní - 32x
Poté, co se stane nehoda, kdy srazíte bezdomovce, musíte udělat opatření první pomoci, což v tomto konkrétním případě bude znamenat rizikovou operaci. Proč rizikovou? Protože nejste doktor z povolání! Musíte následovat pokynů a možná se vám podaří bezdomovce udržet při životě. Jedná se o poměrně krvavou práci.
Surplus Soldiers
Ostatní - 48x
Střílejte rytíře z děla a pokuste se trefit truhlu. V této truhle je cenné zlato, které musíte dostat. Snažte se to vše udělat na co nejméně výstřelu. Tak se do toho dejte a nastavte si úhel a sílu odpalu.
Chicken House 2
Ostatní - 37x
Odstraňujte veškeré objekty a to tak, abyste zabili tyto kuřátka. Tak se do toho dejte a snažte se je zabít. Musíte logicky rozříznout třeba kládu a to tak, aby kousek spadl na toto kuřátko.