Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Car Thief Parking
sponzorované odkazy

Car Thief Parking

Hrajete online hru Car Thief Parking

V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...

ovládání hry Car Thief Parking

Klávesnice • 2.93 MB • 3060x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
My Undead Neighbors
Ostatní - 51x
Pomozte Panu Clumsovi v nalézání klíče v každé urovní a pokuste se vyčistit tento dům od zombíků, pastí a jiných věcí. Tak se do toho dejte a pokuste se všechny zabít. Sbírejte mince, kterých je v této hře opravdu hodně.
Animal Raceway
Ostatní - 31x
Zajímavá online hra se zvířaty. Vaším úkolem je trénovat svěřené zvíře, aby vyhrálo sportovní ligu a mohlo společně s vámi utéct. Jste totiž uvězněni na opuštěném ostrově. Jaké zvíře si vyberete? Bude žralok rychlejší než jezevec?
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 61x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Swingers
Ostatní - 18x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.
Paris Oh Paris
Ostatní - 47x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
Help Me
Ostatní - 29x
Dostaňte postavičku pod světlo, které září z mimozemské lodě. Používejte různé tvory k tomu, abyste postavičku v dané úrovni dostali tam, kam vlastně patří. Tak se do toho dejte a používejte vše, co máte.
Cubikill 5
Ostatní - 46x
Nedostali jste žádnou dovolenou a jste z toho velice rozhorčený. Rozmlaťte vše, co vám příjde do cesty a dávejte si velký pozor, aby vaše naštvání rychle nevyprchalo. Tak se do toho dejte.
Village Car Parking
Ostatní - 771x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Papa Pizzeria
Ostatní - 41x
Pomozte Royovi vést pizzerii zatímco je Papa Louie pryč. Vaším úkolem bude přijímat objednávky od hladových zákazníků. Musíte co nejlépe plnit jejich přání. Odměnou vám budou zlaťáky a super zábava u hraní této hry.
Public Car Parking
Ostatní - 364x
Parkování je opravdu výzvá. Jesliťe vaše schopnosti v parkování nejsou nikterak oslňující, tak to bude pro vás velký problém. Tak se do toho dejte a snažte se opravdu přesně s tímto vozidlem zaparkovat.
Bee Boxing
Ostatní - 41x
V této hře hrajete za královnu včel a Vašim úkolem je zničit nepřátelský úl dříve, než nepřátelské včely zničí ten Váš. Musíte si přitom svůj úl bránit, což není zrovna jednoduchý úkol. Ubráníte ho tím, že podržíte levé tlačítko myši při jejich náletu.
Spongebob Helicopter
Ostatní - 40x
Spongebob miluje létání v helikoptéře. Pokuste se posbírat veškeré energetické cihličky a to tak, že je sestřelíte. Dávejte si pozor, abyste jich měli dostatek, protože se může lehce stát, že žádné nebudete mít.
Let it flow
Ostatní - 40x
Spojte správně vodovodní trubky, napumpujte vodu a rozlejte si ke zvířectvu a rostlinám. Pozor dejte na neúprosný časový limit. Celkem na hlavu hra, zvlášť když vám limit uteče o 2 vteřiny ;-).
Firefighters Rush
Ostatní - 376x
V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.
Sheriff Callie Washing Toys
Ostatní - 65x
Zajímavá a docela unikátní superhra, ve které budete pomáhat kočičímu šerifvovi s praním a sušením prádla. Nejprve se tedy pusťte do praní věciček, jakmile je tato fáze hotová, nechte věci usušit a vraťte je zpět.