Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Car Thief Parking
sponzorované odkazy

Car Thief Parking

Hrajete online hru Car Thief Parking

V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...

ovládání hry Car Thief Parking

Klávesnice • 2.93 MB • 69x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Tom and Jerry Ice Jump
Ostatní - 69x
Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.
Weirdo Xmas
Ostatní - 21x
Sestřelte kanónem tyto monstra a posbírejte hvězdičky. Zachraňte tak vánoce! Určete si úhel odpalu a také jeho sílu. Snažte se tyto monstra odpálit pryč z úrovně. Tak se do toho pusťte.
Turkey Fling
Ostatní - 4x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Adrenaline Challenge
Ostatní - 235x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Ufo joe
Ostatní - 21x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Wigman Big Run
Ostatní - 35x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Avalanche Climb
Ostatní - 7x
Tato propracovaná hra disponuje svou plynulostí a propracovaností.V roli živého obdelníku se budete snažit utéci před kapalinou, ketrá vás může zabít, tím že budete přezkakovat na čtverce různé velikosti.
Cargo Bridge 2
Ostatní - 25x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.
Mine Blocks 2
Ostatní - 28x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.
Fidget Spinner Designer
Ostatní - 27x
Mánie okolo fidget spinneru dorazila i k nám. V této jednoduché online hře si můžete zkusit navrhnout vlastní design spinneru. Vyberete si pozadí, dále vzorky designu a nemůžeme zapomenout ani na fancy efekty. Množství kombinací je ohromné.
A Walk in the Park
Ostatní - 235x
Velice originální oddechová hříčka. Jste pejsek, co se snaží dovést svého páníčka domů. On je na vozíčku, a vy ho táhnete pomocí svého vodítka. Speciální bonusy vám ho zkracují a prodlužují, podle situace.
4 Differences
Ostatní - 23x
Najděte v této hře na každém obrázku, který vám bude ukázat, čtyři rozdíly. Dejte se do toho. Obrázky jsou aktivní, takže tam třeba občas proletí letadlo a na druhém ne. V této super hře se budete skvěle bavit.
Meeblings 2
Ostatní - 4x
V této hře máte jediný úkol. Klikat na jednoho ze smajlíků, který popožene ostatní smajíky do cíle. Klikáte vždy na smajlíka, který je jinak barevný. Hra má celkem hodně kol, takže se nudit určitě nebudete.
Parking Perfection 2 - cvičte parkování
Ostatní - 27x
Minihra Parking Perfection 2 před vás klade jediný úkol - zaparkujte váš vůz přesně na parkovací místo. Hra vyžaduje opravdu pevné nervy a cit pro přesnost. Pokud narazíte do jiných aut, nebo vám uběhne časový limit, tak pro vás hra končí.