Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
2600 HP Racing
sponzorované odkazy

2600 HP Racing

Hrajete online hru 2600 HP Racing

Ovládáte velice silné auto a vaším úkolem je dojet do cíle. Dávejte si pozor hlavně v zatáčkách, kdy auto chytá smyky. Vyrovnávejte ho a nevyjeďte z tratě pryč. Tak se do toho dejte a ukažte jak se jezdí.

ovládání hry 2600 HP Racing

Klávesnice • 2.85 MB • 4x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Roadtrip
Závodní hry - 1x
Vydejte se na vyjížďku se svým autíčkem. Malý problém je v tom, že cesta je zaplněna nejrůznějšími překážkami. Jejich zdolání a zdárný dojezd do cíle bude vyžadovat velkou dávku pečlivosti, postřehu a hlavně trpělivosti.
hra v Unity3D
LEGO: Legends of Chima Speedorz
Závodní hry - 3x
Zapojte se se do boje o Královský pohár v super Lego závodech. Novými protivníky na závodní trati budou Lagravis, Král lvů, král Crominus a náčelník kmene Croc. Tak vzhůru do závodu. Hraj e v Unity3D.
Bike Champ 2
Závodní hry - 43x
Luxusní herní záležitost v podobě šíleného jezdce na velmi rychlé motorce. Podaří se vám dostat až do cíle přes celou řadu překážek a v co nejlepším čase? Hra nabízí neuvěřitelných 40 úrovní, takže se zabavíte opravdu na dlouhý čas.
Drift Rush 3D
Závodní hry - 7x
Skvělá online hra s auty, ve které budete driftovat jako největší borci. Nejprve si vytuňte auto a poté se vydejte na jednu z tratí. Hra nabízí 4 tratě a 4 různé herní módy. Podaří se vám postupně odemknout všechna auta?
Bike Challenge
Závodní hry - 4x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
Boxster Racing
Závodní hry - 6x
Suprová závodní super hra s naprosto úžasnou grafikou. Musíte zdolat čtyři úrovně, abyste prokázali své geniální ridičské schopnosti. Jeďte co nejrychleji a projíždějte mazácky smykem všechny zatáčky.
Ice Run
Závodní hry - 3x
Zahrajte si v této hře závody s tučňáky na snowboardu. Sbírejte hvězdičky. Pokud budete mít modré hvězdičky, tak ty můžete vystřelit a zpomalit vašeho soupeře. Určitě vám tohle pomůže k lepšímu umístění.
Zombie Catcher Havoc
Závodní hry - 4x
Zombie jsou rozesety všude po městě, takže vaším úkolem bude nastartovat truck a všechny zombíky pochytat. U této online hry se dozajista pobavíte a budete mít možnost, předvést své řidiřské a parkovací schopnosti.
Kaizen Racing
Závodní hry - 5x
Bezvadná závodní online hra, která vám nabízí jedninečnou možnost řídit závodní auto na dobře zpracovaných okruzích. Snažte se celou trať projet bez nehody, případně si poté auto opravte v depu.
Truck Wars
Závodní hry - 11x
Vrhněte se na nerovný terén se svým silným truckem a pokuste se v každém levelu splnit konkrétní úkol. Může se jednat o ničení aut protivníka, úprku před policií či v úkolu dojet jako vítěz závodu. Vylepšujte auto a sbírejte body.
UFO Racing
Závodní hry - 8x
Intergalaktická asociace právě pořádá závody UFO a vy se jich můžete zúčastnit. Změřte síly s nejlepšími jezdci ve vesmíru a vyhrajte celý šampionát v online hře UFO Racing.
Dirt Drift Racing
Závodní hry - 3x
Snažte se v této hře dojet do cíle za co nejlepší čas. Dávejte si pozor, aby vám nedošlo palivo nebo nedošlo k vysokému poškození vašeho vozidla. Pro tyto případy jsou nachystány různé opravy na trase.
hra v Unity3D
Track Racing Online: Pursuit
Závodní hry - 5x
Skvělá 3D online hra s menší porcí brutality. Ovládáte špičkové závodní auto a snažíte se dojet do cíle dřív než vaši soupeři. Ty můžete trochu potrápit nárazy a dalšími libůstkami. Hra je v Unity3D a je to pecka.
hra v Unity3D
Offroader v4
Závodní hry - 11x
Projeďte se ulicemi města na jednom masivním offroadu. Tahle závoďácká online hra je vytvořena v moderní technologii Unity3D, která umožňuje skvělou 3D grafiku a fyzikální možnosti.
Super Bike X
Závodní hry - 0x
Tahle takřka dokonalá závodní hra ve které se jako osamělý motorkář ocitnete v jungli a budete se snažit přejíždět různé zbourané mosty, pilíře, a mnoho dalších překážek.Hra je velice rychlá a impulzivní.Velkým plusem této hry je reálné okolí.