Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

My Cute Pets

Hrajete online hru My Cute Pets

Postarejte se o vaše domácí mazlíčky v této roztomilé online hře. Péče o koťátko, štěnátko a malého poníka není vůbec snadná. Musíte je krmit, česta, hrát si s nimi... zkrátka plnit právě to, na co myslí. Jakmile zvířátka přestanou být šťastná, tak pro vás hra končí. Ovládání je myší.

ovládání hry My Cute Pets

myší, viz instrukce ve hře • 1.77 MB • 109x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Pop It! 3D
Ostatní - 26x
Smíchejte relaxační ASMR zážitek s úžasným 3D prostředím a získáte perfektní hru pro stresové období - Pop It! 3D Hra je poměrně jednoduchá a samozřejmě relaxační. Vyberte si skvěle vypadající Pop It a praskněte všechny bubliny na jedné straně, abyste model otočili a pokračovali na druhé straně. Během hraní je šance najít v prasklých bublinách mince, za které můžete odemknout nové Pop Its! Cítíte se kreativní? Pohrajte si s různými barvami a motivy a vytvořte si vlastní dokonalý Pop It! Připravte se na pohodovou zábavu a dejte sbohem veškerému stresu!
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 1x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.
Carl the Chef
Ostatní - 28x
Carl je šéfkuchařem v luxusní restauraci. Nyní je na vás, abyste mu pomohli najít cestu ke královskému obědu v této překrásné luxusní restauraci plné jídla a nejrůznějších dobrůtek.
Blastmatic
Ostatní - 10x
Bezvadná oddechová hra. Vašim cílem je dostřelit dělovou kouli co nejdále to půjde. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Váš výkon může ovlivnit mnoho faktorů. Je to například výška, razance, různé přesnosti. Zvládnete dostřelit kouli nejdále?
Driving School GT
Ostatní - 26x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Diggin Gold
Ostatní - 33x
Vaším úkolem je s tímto kopačem zlata, přehodit toto zlato dalším kopačům v této úrovni. Dávejte si pozor, abyste zlato nehodili moc silně, protože pak by to dopadlo opravdu špatně a úroveň byste museli opakovat.
Boulder Basher 2 - chraňte městečko
Ostatní - 34x
V online hře Boulder Basher 2 budete chránit malé městečko před zlými obry, kteří bombardují městečko velkými kameny. Obrana je relativně jednoduchá - prostě nakreslíte linku od které se kameny odrazí zpět na obry. Jak sami zjistíte, je to docela zábavné.
Meeblings 2
Ostatní - 4x
V této hře máte jediný úkol. Klikat na jednoho ze smajlíků, který popožene ostatní smajíky do cíle. Klikáte vždy na smajlíka, který je jinak barevný. Hra má celkem hodně kol, takže se nudit určitě nebudete.
CrazeTruck
Ostatní - 39x
Hodně chytlavá hra, ve které budete ovládat menší terénní auto. Cílem je dostat auto přes překážky a hlavně na konci rychle sešlápnout brzdy, jinak tvrdě nabouráte. Hra se ovládá šipkama, brzda je šipka dolů, šipky vpravo/vlevo ovládají auto ve vzduchu, mezerníkem rapidně zrychlíte.
Caffe Waitress
Ostatní - 22x
Vyzkoušejte si, zda by jste mohli pracovat v restauraci jako obsluha zákazníku. Přijímejte objednávku od svého zákazníka, předejte ji vašemu kuchaři a hotový objednaný nápoj či jídlo. Nezapomeňte je zkasírovat.
Micro Olympics
Ostatní - 25x
V roli letce se v této úžasné flash hře budete snažit doleťet dále než ostatní soupeři.Budete vystřelen z kanonu a za každý dolet dostanete určitý počet bodů.Za tyto body si můžete nakoupit různé vymoženosti, které vám v letu pomohou.
Sniper Assasin
Ostatní - 14x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 39x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.
Pucca Funny Love Kite and co
Ostatní - 12x
Je tu podzim, pěkně větrno, čili nejlepší čas na pouštění draka. To si můžete vyzkoušet v dalším dobrodružství postavičky Pucca. Pěkná hra.
Tower Bloxx
Ostatní - 20x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.