Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Selena Gomez Make Up
sponzorované odkazy

Selena Gomez Make Up

Hrajete online hru Selena Gomez Make Up

Selena Gomez je aktuální láskou Justina Biebera. Oboum to velice sluší, podle nás tedy více Seleně ;-). V této dívčí online hře můžete obléci Selenu Gomez do nejlepších šatů. Samozřejmostí jsou módní doplňky.

ovládání hry Selena Gomez Make Up

myší, viz instrukce ve hře • 2.15 MB • 359x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
BBQ Academy
Hry pro dívky - 26x
Tak tohle není vůbec jednoduchá online hra pro dívky. Zahraješ si na pána prodávajícího ve stánku na pláži. Opravdu je to velmi složité. lidé si vymýšlí všelijaké kombinace:) Ale ty to jistě zvládneš.
Dance with Barbie
Hry pro dívky - 2x
Zapni hru vyber styl muziky na, který bude barbie tančit a pořádně to rozjeďte. V teto hře barbie trénuje na soutěz v tanci a chce se vypracovat až na vrchol slávy a to právě tancováním. Barbie potrebuje někoho kdo jí stím pomůže a můžeš to být právě ty.
Model Dressup 136
Hry pro dívky - 23x
Tahle slečna je módní a cool, jak lze poznat z jejího šatníku. Mezi její oblíbené oblečení patří spíše kalhoty a hlavně bundičky či kabátky. Potrpí si svérázný osobitý styl, což je správné! Tak ji obleč!
Červené boty 1
Hry pro dívky - 4x
Slečna Petra je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Lara Makeup
Hry pro dívky - 34x
Krásná Lara se zdá něžná, ale ty v ní mžeš objevit novou tvář. Udělej z ní dračici, tím že ji krásně nalíčíš, jak stíny, řasenkou, rtěnkou, tak jí můžeš dát kontaktní čočky. A v neposlední řadě takéšperky. Příjemnou zábavu!
Party Makeup 16
Hry pro dívky - 20x
Pěkná online hra pro malé a mladé dívenky! Dej se do líčení této slečinky, co si vypůjčila od maminky šminky a chce poradit co a jak to s nima chodí:) A pak už je to na tobě, nalič ji. Příjemnou zábavu!
Caesar Pizza
Hry pro dívky - 39x
Nově otevřená italská pizzérie s názvem Caesar Pizza potřebuje právě vaši pomoc. Potřebuje se rozšiřovat a vydělávat. První pobočka se otevřela v městě Palermu, odkud se postupně můžete přesunout i do dalších oblastí. Musíte vytvářet správné ingredience, které si zákazníci přejí. To provádíte seskupováním stejných přísad.
Style Decorate 21
Hry pro dívky - 25x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento čarodějný domeček tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé, tak se snaž.
Baby Hazel Birthday Surprise
Hry pro dívky - 29x
Malá Házel je tu s dalším herním příběhem. Tentokrát má za úkol připravit narozeninovou oslavu pro její kamarádky a kamarády. Proveďte Házel všemi činnostmi - od nákupu, po zdobení pokoje až po krásnou oslavu.
Red dollhouse
Hry pro dívky - 17x
Jistě se najde spousta dívek, které mají rády červenou barvu. Těm se bude určitě líbit i tahle hra. Dostanete svůj vlastní domeček pro panenky, celý laděný v červené barvě a budete ho muset pěkně uklidit.
Fashion Style 11
Hry pro dívky - 15x
Dávaš důraz při slaďování oblečení zvláště na vlasy a kabelky? Pak je tato online hra pro dívky to pravé ořechové! Jen se sama přesvěč. Nalezneš tu hned 8 typů, jak se pěkně vyfiknout! Prohlédni si to!
Cutie Makeover 63
Hry pro dívky - 2x
Krásná online hra pro dívky! Nejprve si klikni na slečnu ( vlasy nebo oblečení) a změníš ji buď na antickou bohyni, na roztomilou princezničku, na sexy královku nebo na vesmírnou krásku. Zbytek už dolaď šperky a make-upem.
Omalovánka 11
Hry pro dívky - 1x
Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Fairy Dressup 8
Hry pro dívky - 22x
Fairy je známa obzvlášť svými super vytříbenými kousky, které se vyznačují svou výstředností a barvou:) Tvám úkolem je ji krásně obléci, má totiž své první velké rande:) Je to pro ni velice důležité. jen se koukni na to množství oblečení:D Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Super Model 9
Hry pro dívky - 23x
Krásná fotomodelka v nové online hře pro dívky. Dnes bude focena na titulní stránce časopisu. Nejprve vyber pozadí vhodné pro titulku časopisu (background), pak už si jen zahraj na její stylistku. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.